Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløse ørepropper med headset-funksjon

Andersson BTE-100 - White

  Art.nr: 1007184
  • Tåler svette fra treningsøkten
  • Flat og krøllfri kabel
  • Trådløs tilkobling med Bluetooth
  • Innebygd mikrofon og fjernkontroll
  • Opp til 3 timers batteritid

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med BTE-100 får du trådløse ørepropper som du enkelt kan ta med deg overalt og bruke med enkelthet på grunn av dens enkle trådløshet, lave vekt og bekymringsfri krøllfri og flate kabel mellom proppene - helt klar til å brukes rett opp fra lommen.

Stor bevegelsesfrihet med opp til 3 timer driftstid

Kabelen mellom proppene er den eneste kabelen du trenger å tenke på og du slipper alle andre kabler for å tilkoble deg en lydkilde. Du får større bevegelsesfrihet men beholder alle andre funksjoner som for eksempel fjernkontrollen som styrer musikkavspillingen og handsfree-samtalene. 

Uansett om du pendler, trener eller bare går rundt i hjemmet ditt kan du enkelt bruke øreproppene dine tilkoblet via Bluetooth til en iOS eller Android-smarttelefon, nettbrett, TV eller laptop som støtter teknologien. Det integrerte batteriet gir deg opp til tre timer driftstid og lades enkelt opp igjen med den medfølgende USB-kabelen.

Utmerket passform med god fleksibilitet og lyd

De medfølgende ulike silikonproppene lar deg enkelt finne den beste passformen for deg. Øreproppene tåler også fukt og svette slik at du kan være trygg på at de tåler å være med på tøffe aktiviteter. Gjennomtenkt konstruksjon gir deg et stort frekvensområde og 10 mm størrelse på driverne slik at du får klar og fyldig lyd som passer for all underholdning.

Fjernkontroll og headset-funksjon

Den korte kabelen som hviler rundt nakken har en innebygd mikrofon og fjernkontroll som ikke bare lår deg håndtere mobilsamtaler på farten, men også når du trenger å justere lydnivået eller bytt spor i spillelisten.

1007184 Andersson Andersson BTE-100 - White Med BTE-100 får du trådløse ørepropper som du enkelt kan ta med deg overalt og bruke med enkelthet på grunn av dens enkle trådløshet, lave vekt og bekymringsfri krøllfri og flate kabel mellom proppene - helt klar til å brukes rett opp fra lommen. Stor bevegelsesfrihet med opp til 3 timer driftstid Kabelen mellom proppene er den eneste kabelen du trenger å tenke på og du slipper alle andre kabler for å tilkoble deg en lydkilde. Du får større bevegelsesfrihet men beholder alle andre funksjoner som for eksempel fjernkontrollen som styrer musikkavspillingen og handsfree-samtalene.  Uansett om du pendler, trener eller bare går rundt i hjemmet ditt kan du enkelt bruke øreproppene dine tilkoblet via Bluetooth til en iOS eller Android-smarttelefon, nettbrett, TV eller laptop som støtter teknologien. Det integrerte batteriet gir deg opp til tre timer driftstid og lades enkelt opp igjen med den medfølgende USB-kabelen. Utmerket passform med god fleksibilitet og lyd De medfølgende ulike silikonproppene lar deg enkelt finne den beste passformen for deg. Øreproppene tåler også fukt og svette slik at du kan være trygg på at de tåler å være med på tøffe aktiviteter. Gjennomtenkt konstruksjon gir deg et stort frekvensområde og 10 mm størrelse på driverne slik at du får klar og fyldig lyd som passer for all underholdning. Fjernkontroll og headset-funksjon Den korte kabelen som hviler rundt nakken har en innebygd mikrofon og fjernkontroll som ikke bare lår deg håndtere mobilsamtaler på farten, men også når du trenger å justere lydnivået eller bytt spor i spillelisten. Trådløse 4 37 79 NOK 79 NewCondition Discontinued
  1. Lyd og bilde
  2. Hodetelefoner
  3. Trådløse