Autorisert forhandler


Dette er en klokke som viser tiden. (Og mye annet.)

Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular)

AppleWatch Series 5 har en skjerm som alltid er på, slik at du slipper å løfte håndleddet for å se viktig informasjon og finne ut hvor mye klokken er. Det integrerte kompasset gjør det enklere å finne veien. Mulighet for internasjonale nødnummer.¹ Lar deg sjekke hjertet ditt med EKG-appen.² Registrerer treningsøktene og aktiviteten din. Og klokken har innebygd mobilnett, slik at du kan holde deg oppdatert – selv om du lar telefonen ligge igjen hjemme.³Juridisk

Utvalget kan variere. Kontakt en selger for mer informasjon om tilgjengelige modeller. Enkelte remmer selges separat. AppleWatch Series5 krever iPhone6s eller nyere med iOS13 eller nyere.

¹Internasjonale nødnummer-funksjonen krever modellen Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular). Her finner du en liste over land og områder: www.apple.com/no/watchos/feature-availability. ²EKG-appen er tilgjengelig med de nyeste versjonene av iOS og watchOS på AppleWatch Series4 eller nyere. Se sammenligning av modeller på apple.com/no/watch. EKG-appen er ikke ment for brukere yngre enn 22år. ³Mobilabonnement kreves for tilgang til mobilnettverk. AppleWatch og iPhone må være tilknyttet samme mobiloperatør. Ikke alle mobiloperatører tilbyr bedriftsabonnementer. Sjekk med arbeidsgiveren og mobiloperatøren din. Roaming er ikke tilgjengelig utenfor mobiloperatørens dekningsområde. Ta kontakt med mobiloperatøren din for mer informasjon. ⁴Sammenlignet med AppleWatch Series3. ⁵ISO-standard 22810:2010. Kan brukes til aktiviteter nær vannoverflaten, for eksempel svømming. Det anbefales ikke å bruke klokken til vann­aktiviteter som innebærer høy hastighet eller nedsenking i dypt vann. ⁶AppleWatch Series5 (GPS + Cellular) og AppleWatch Series3 (GPS + Cellular) kan bruke mobilnett til Nødanrop (SOS). iPhone må være i nærheten for at Nødanrop (SOS) skal kunne brukes på AppleWatch uten mobilnett. Hvis iPhone ikke er i nærheten, må AppleWatch være koblet til et kjent Wi-Fi-nettverk, og Wi-Fi-anrop må være konfigurert.