Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

En TV for lottovinnere


Orvar tar en titt på Samsungs flaggskip-TV

16-10-2020

Skal du kjøpe ny TV og har ubegrenset budsjett? Da har du kommet rett. Jeg har tatt en titt på Samsungs flaggskip.  

Det er ikke så ofte at man får teste det absolutt beste av det beste. Men i dag har jeg sjekket ut Samsungs flaggskip-TV. Det er en TV som koster nesten like mye som en bil, og det merkes! TV-en er større enn de fleste, men samtidig utrolig tynn og med en såkalt “no bezel” der bildeskjermen går ut så og si hele veien til kanten. 

Det gir en TV som imponerer de fleste rent utseendemessig. Men hvordan er selve bildet? Sjekk ut filmen under!Produkter som er med i filmen:

65" 8K QLED-TV med rammeløst Infinity Screen-design
Samsung QE65Q950TSTXXC
(99)
  • Kraftig Quantum 8K-prosessor
  • Antirefleksjonsfilter
  • Bildet dekker 99% av skjermen
34 990,-
75" 8K QLED-TV med rammeløst Infinity Screen-design
Samsung QE75Q950TSTXXC
(99)
  • Kraftig Quantum 8K-prosessor
  • Antirefleksjonsfilter
  • Bildet dekker 99% av skjermen
49 990,-

Orvar

Orvar - TV-ekspert

Orvar er journalist, programleder og filmkritiker. Han slo gjennom som programleder for SVTs Filmkrönikan og har en genuin bakgrunn innen TV-spill og spillmusikk. Han er både spillskribent og foreleser, og har blitt kåret til Årets Spelare av Sverok for sitt moderne syn på dataspill. Orvar har også sunget i bandet Entombed!