Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trygghet+

En uvanlig ukomplisert forsikring som du kan kjøpe til utvalgte produkter

Forsikre produktet ditt før ulykken inntreffer

Utover garantien på produktene du kjøper hos oss i NetOnNet, så kan vi gjennom vårt samarbeid med forsikringsselskapet Solid Försäkringar AB tilby forsikringen Trygghet+ på de aller fleste produktene i sortimentet vårt. Denne forsikringen gir deg ekstra trygghet om noe skulle skje med ditt nye produkt. 

Få for eksempel erstatning for funksjonsfeil som ikke dekkes av garanti eller reklamasjonsrett. Du får også erstatning ved uhell som kommer av en plutselig og uforutsett ytre hendelse, som eksempelvis fallskader, vann- eller fuktskader. Forsikringen dekker også varen ved tyveri som følge av innbrudd i hjem eller fritidshus (unntatt mobil). Etter det første året kan forsikringen forlenges ett år av gangen i ytterligere ett eller to år, avhengig av type produkt. Muligheten for forlengelse gjelder ikke for mobiltelefoner eller nettbrett.

Finn varen du vil kjøpe. Hvis det er mulighet for å forsikre varen, ser du kostnaden på forsikringen i tilknytning til produktets pris på hjemmesiden.

Forsikringen erstatter mer enn andre beskyttelser

Hva dekker forsikringen?

Ved alle tilfeller der forsikringen brukes, uansett om produktet ditt er defekt eller har ytre skader, blir en egen vurdering gjort fra sak til sak. Varen kan bli tatt inn for feilsøking eller reperasjon, så du kan få den tilbake fullt fungerende igjen.

Dessuten

  • 0 kr i egenandel på alle varer unntatt mobiltelefoner*.
  • Ingen nedskriving av verdien på produktet gjennom aldersavdrag**.
*På mobiltelefoner er egenandelen 499,- for mobiltelefoner under 6000 kr, og 699,- for mobiltelefoner over 6001 kr.

**En vanlig innboforsikring har ofte en egenandel på 1500,- og verdien på produktet nedskrives med 20-30 % per år allerede fra det andre året - men ikke med Trygghet+.

Vi hjelper deg når ulykken er ute

Vi hjelper deg med ditt skadde produkt

Du kan ta direkte kontakt med din Lagershop eller ringe rett til forsikringsselskapet. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Fra innmelding av skaden, til du har fått produktet ditt reparert eller erstattet. 

Betal med ditt NetOnNet-kort når du tegner forsikringen, og få en verdisjekk på 100 kr

Hvis du velger å tegne en forsikring, og betaler med NetOnNet-kortet ditt får du en verdisjekk på 100 kr. Sjekken sendes ut 5 uker etter kjøp, og er gyldig i 3 måneder fra utsendelsen. Du kan bruke verdisjekken for kjøp både på nett, og i våre Lagershoper.

Kjenn på sikkerheten med Trygghet+

Vilkår for Trygghet+

Klikk her for å lese fullstendige vilkår om vår forsikring.

Før- og etterkjøpsinformasjon.


Melde skade

Ved skade, ta med forsikringsbeviset ditt og kjøpskvitteringen samt ditt ødelagte produkt til din nærmeste Lagershop eller ring 22 56 37 34, www.solidab.no.