Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Pulsklokke

Aktiv livsstil

Et aktivitetsarmbånd eller pulsklokke passer for deg som vil ha kontroll på daglig aktivitet som antall skritt, puls, stressnivå og søvnsyklus. Aktivitetsarmbånd og pulsklokke kobles vanligvis sammen med smarttelefonen din via en app, så du enkelt kan se resultatene dine.

Sportklokke og treningsklokke

Sportsklokke – en kombinasjon av pulsklokke og smartklokke

En sportsklokke er klokken for deg som trener regelmessig, og vil ha detaljert informasjon om alle aktivitetene dine, søvnsyklus, stressnivå og puls. Sportsklokken hjelper deg med å sette opp aktivitetsmål, og motiverer deg til å nå disse målene. Samtidig fungerer sportsklokken som en smartklokke, der du får varslinger fra ulike apper, og de kan tilby smarte betalingsløsninger så du kan legge igjen lommeboken hjemme. Forskjellen på en sportsklokke og en smartklokke er at sportsklokken ofte er mer motstandsdyktig, og den tåler vanligvis at du kan løpe med den i regnet, og ha den på under svømmeturen.

Smartklokke – varslinger, aktivitetsmåling og betalingstjenester

En smartklokke er som en minimobil som gir deg varslinger på armen samtidig som den blant annet måler aktiviteten din, puls og søvn. Du kan bruke en smartklokke til å betale med, bytte sang eller følge med på meldinger. Funksjonene varierer avhengig av modell og varemerke. Når du skal velge en smartklokke er det viktig at du passer på hvilke klokker som passer til de ulike mobilene. Samtidig kan du velge en smartklokke etter stil, form og favorittfarge.