Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Trening og helse

Kjemper du med treningsviljen, eller ønsker du bare bedre resultater? Hos oss finner du en rekke smarte produkter. Treningsarmbånd, pulsklokker, sportshodetelefoner og personvekter er noen eksempler på gadgets som kan hjelpe deg i trenings-hverdagen. Kanskje du trenger utstyr til å lage sunn mat, en ny blender så du kan nyte en sunn smoothie etter treningen, eller et fotbad for å slappe av? Her gir vi tips til flere passende produkter til trening, mat og avslapping. 

Trene

Ved å trene og være aktiv blir kroppen din både sterkere og friskere. Finn en aktivitet som du synes er morsom, og passer inn i din hverdag. Uansett om du velger styrketrening, løping, gåturer, yoga eller andre aktiviteter, kan du få motivasjon ved å bruke et aktivitetsarmbånd, en pulsklokke eller en smartklokke som viser treningen din direkte på håndleddet. Smarte, trådløse personvekter kan dessuten gi deg et enda bedre helhetsbilde av helsen din og hjelpe deg å nå dine mål. Daglig mosjon gir et friskere liv.

Nå dine mål med Fitbit

Nå dine mål med Fitbit

Fitbit motiverer deg til å nå målene dine med trening og helse, uavhengig av hvor aktiv du er i dag. Velg blant Fitbits aktivitetsarmbånd, pulsklokker og smartklokker, alle har apper som analyserer og viser deg din aktivitet og puls, og de hjelper deg med å sove bedre. Den smarte, trådløse personvekten Aria gir deg også et helhetssyn på vekten din, kroppsfett, muskelmasse og BMI.

Garmin Wearables

Oppdag Garmins wearables - fra aktivitetsarmbånd til smartklokker

Uansett om du allerede har en aktiv livsstil eller om du bare vil komme i gang, tilbyr Garmin aktivitetsarmbånd og smartklokker med innebygde sportsapper som hjelper deg å ta de rette skrittene mot en sunnere og mer aktiv livsstil. Under har vi delt inn klokkene etter bruksområde, så du enkelt skal kunne finne den modellen som passer best for deg og dine behov.

Aktivitetsarmbånd, hybridklokker og smartklokker

Aktivitetsarmbånd, sportklokker og smartklokker

Perfekt både for å følge resultatene av trening og ditt daglige aktivitetsnivå. Armbåndene finnes både med og uten GPS, og noen modeller har også fått såkalte smartklokke-funksjoner. Se vårt utvalg og finn klokken eller armbåndet som passer for deg!

Hodetelefoner for sport og trening

Sportsørepropper og -hodetelefoner

De fleste ørepropper og hodetelefoner som er laget for trening tåler svette og regn, og er ofte trådløse. Det betyr at du ikke trenger en kabel mellom øreproppene eller hodetelefonene og telefonen din, men kobler de til trådløst via Bluetooth.

Personvekt

Personvekt

For deg som vil ha full kontroll på vekt, se detaljer eller analysere fremgang. Se vårt utvalg, og finn personvekten som passer dine behov. Velg mellom flere funksjoner og finesser, som WiFi, Bluetooth og app-løsninger.

Løping
Treningsstudio
Sykkel

Hvile

Å trene og spise sunt er viktig for å ha det bra. Men vi må også lytte til kroppens signaler og gi oss selv sjansen til å la kroppen hvile godt. Det gjelder å ikke gå på høygir for lenge eller for ofte. Da rekker vi ikke å hente oss inn, og det påvirker både hjernen og resten av kroppen negativt. Å restituere kan handle om hvile, sette av tid til en god massasje, ta et fotbad og prioritere den viktige søvnen for å lade batteriene på nytt.

Fotbad og fotfil

Fotbad og fotfil

Ta et avslappende fotbad, eller få herlige, myke føtter med en elektrisk fotfil.

Massasje

Massasje

Massasjeprodukter for øyne, nakke, ømme føtter, stive muskler og rygger.

Få kontroll på søvnen

Få kontroll på søvnen

Søvn er viktig for helsen og immunforsvaret vårt. Her finner du produkter som hjelper deg med å sove bedre.

Spise sunt

Blendere og juicere

Blendere og juicere

Nyt en ferskpresset juice, eller sunne gode supper og smoothies for et skikkelig energikick. Perfekt etter treningen eller som mellommåltid.

Lag sunn, næringsrik mat

Lag sunn og næringsrik mat

Lag sprø, fritert mat på en sunnere måte, forvandle grønnsakene dine til spiralformede nudler eller lag mat på lav varme mens du er på jobb eller trening.

Bunnpapp