Trening & Helse

Trening og helse

Produkter til trening

Vil du komme i gang med en sunnere livsstil og nå nye mål? Ved å trene og være aktiv blir kroppen din både sterkere og friskere - og med rett utstyr blir trening, svette treningsøkter og sunnere matlaging mye enklere. 

Trening og helse - helsestudio
Trening og helse - utstyret du trenger

Uansett om du velger styrketrening, løping, gåturer, yoga eller andre aktiviteter, kan du få motivasjon ved å bruke et aktivitetsarmbånd, en pulsklokke eller en smartklokke som viser treningen din direkte på håndleddet. Smarte, trådløse personvekter kan dessuten gi deg et enda bedre helhetsbilde av helsen din og hjelpe deg å nå dine mål. En fin måte å konsentrere seg om treningen er å høre på musikken du elsker i hodetelefoner og ørepropper laget for trening. Ikke glem å bruk refleks og lys som gjør deg synlig i mørket hvis du er ute å går eller løper en tur på kvelden.

Sport & Treningsprodukter

Aktivitetsarmbånd, pulsklokker og smartklokker

En sportsklokke kan gi deg ekstra motivasjon til å komme i gang, og du kan måle resultatet av treningen din og sette daglige mål. Velg blant modeller som tåler vann, de som måler søvn, kalorier og mye mer. Klokkene finnes både med og uten GPS, og de fleste modellene har også fått såkalte smartklokke-funksjoner. Hos oss finner du sportsklokker fra flere ulike varemerker - blant annet fra Garmin og Fitbit.

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5

AppleWatch Series 5 passer for alle og enhver, uansett om du trener til maraton eller bare ønsker å bli mer aktiv i hverdagen. I Trening-appen kan du med et kjapt blikk sjekke opptil fem målinger mens du holder på, og holde oversikt over de forskjellige treningsformene dine. Registrer treningsøktene med GPS og høydemåler, og bruk det inkluderte kompasset til å finne veien. Logg løpeturene dine med avanserte funksjoner, som snittrytme og fartsvarsler.

Hodetelefoner og ørepropper for trening

Sportshodetelefoner og ørepropper

Sportshodetelefoner og ørepropper er laget for å prestere under press. Her er det ikke bare lyden som er i fokus, det er også viktig at de sitter godt på under hele treningsøkten og at de tåler regn og svette. Du finner også trådløse for maksimal bevegelsesfrihet. Å høre på motiverende musikk er en effektiv måte å trigge seg selv til å yte litt ekstra under treningen.

Smarte personvekter

Personvekter

Smarte trådløse personvekter kan hjelpe deg med å få et helhetsbilde på helsen din, og hjelpe deg å nå dine mål. Bra for deg som vil ha kontroll på vekta, se detaljer eller analysere din framgang. Se hvilken personvekt som passer ditt behov. Velg mellom en rekke funksjoner og finesser som WiFi, Bluetooth og app-løsninger. 

Reflekser og annet tilbehør

Reflekser og annet tilbehør

Skal du ut å jogge eller gå en tur i mørket? Da er det smart å ta refleks så du synes. Hos oss finner du ulike reflekser og refleksvester for både barn og voksne. Også LED-lys, små lommelys og lys som kan festes på ben og armer. Annet utstyr som er bra å ha er såklart vannflaske og en smart mobilveske eller et sportsarmbånd.


Produkter for restitusjon

Å trene og spise sunt er viktig for å ha det bra. Men vi må også lytte til kroppens signaler, og gi oss selv sjansen til å la kroppen hvile og restitueres.

Produkter for restitusjon
Massasjeapparat for restitusjon og hvile

Produkter for avslappende massasje og restitusjon

Det gjelder å ikke la kroppen gå på høygir for lenge eller for ofte. Da rekker vi ikke å restituere. Det påvirker både hjernen og resten av kroppen negativt. Restitusjon kan handle om å hvile, sette av tid til avslappende massasje, og å prioritere den viktige søvnen for å lade batteriene på nytt. I vårt sortiment finner du massasjeprodukter for nakke, ømme føtter, stive muskler og rygger. Godt for sirkulasjonen, og det kan hjelpe med å lindre såre og støle muskler. Du finner også produkter som kan hjelpe deg med å få kontroll på søvnen din, som eksempelvis en søvnsensor for søvnovervåkning og analyse. 


Spis sunt

Å spise sunt handler om å fylle kroppen med næringsrik og variert kost. Det skal være enkelt og morsomt å lage mat, men samtidig må man ofte også prioritere tiden.

Lag sunn og god mat og smoothies i en blender
Lag sunn og god mat i en luftfrityr

Noen ganger har vi mulighet til å legge mye tid på å lage herlige måltider, mens andre ganger må det gå fort. Det finnes flere apparater til kjøkkenet som kan gjøre det enklere å lage mat. Med hjelp av en slow cooker lages maten mens du gjør andre ting, og en food processor eller stavmikser reduserer tiden du bruker på hakking og mosing. For deg som vil holde kaloriinntaket nede passer en airfryer utmerket, da du friterer uten olje. Spis for både kropp og sinn, og ha tid til overs til å holde deg i form. 

Kjøkkenmaskiner & kjøkkenredskaper

Blendere & Juicemaskiner

Unn deg en blender eller en juicemaskin for å nyte ferskpresset juice eller sunne og gode supper og smoothies for et skikkelig nærings-kick. Tips! Til noen blendere medfølger det beholdere i ulike størrelser som gjør det enkelt å ta med seg en smoothie til treningen eller jobben.

Kjøkkenmaskiner og kjøkkenredskaper

Spar tid og lag sunn mat

Lag sprø, fritert mat på en sunnere måte med en airfryer, eller ta en titt på slow cookers som tilbereder mat ved lav temperatur over tid, for herlige gryter som er klar når du kommer hjem. Perfekt når du vil ha mer tid til å gjøre andre ting. 

Kjøkkenmaskiner fra Philips

Kjøkkenmaskiner fra Philips

Hos oss finner du blant annet airfryers, blendere, råsaftsentrifuger, food processorer og stavmiksere fra fra varemerket Philips. Gjør kjøkkentjenesten både enklere og morsommere. Finn kjøkkenprodukter fra Philips som passer deg.

Bunnpapp