Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Nintendo Switch

Nintendo Switch 

Har du noen gang måtte avslutte et spill på grunn av at du ikke hadde tid til å spille ferdig hjemme? Nintendo Switch er en spillkonsoll som gjør at du kan spille spill hvor som helst, når som helst og hvor som helst. Nintendo Switch er spesielt utformet for at være fleksibel og kunne tilpasses etter din livsstil og ikke motsatt. 

Foreldrekontroll

Parental Controls er en funksjon som gir en trygg , sikker og morsom spillopplevelse for både deg og fine barn. Last ned appen ”Nintendo Switch Parental Controls” gratis og koble den til din Nintendo Switch. Deretter kan du raskt og enkelt få full oversikt på hvilke spill dine barn spiller og enkelt kunne begrense hvor lenge ditt barn får spille. 

Du kan bruke 3 stykk ulike spillmodus med din Nintendo Switch:

TV Mode

Du kan koble opp din konsoll mot en TV, slik at hele familien eller kompisgjengen kan være med å spille. Alternativt kan du lene deg tilbake, dypt ned i sofaen og spille med Pro controller.

Tabletop Mode

Perfekt for tog- elelr flyreisen. Brett opp din konsoll og spill med en venn og din reise vil føles kortere.Handheld Mode

Den klassiske måten for deg som liker å spille på bussen, i sofaen, i solstolen – ja helt enkelt over alt. Ny morsomme spill og det å kunne spille hvor som helst og når som helst.