Samsung SmartThings - NetOnNet - NetOnNet.no prispresseren på: Blu-ray - Data – Mobil – TV – Hjemmekino - Foto
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Samsung SmartThings

Det finnes små ting som gjør livet litt enklere

Appen SmartThings sammen med SmartThings Hub gjør det mulig å styre oppkoblede enheter med en enkel app. Nå kan du selv skape kombinasjoner av flere funksjoner og oppkoblede produkter fra forskjellige produsenter i én kommando. For eksempel å slukke alle lamper med ett knappetrykk eller ha stemmestyrt kontroll av kaffekoker og strykejern i tillegg til å senke varmen når du forlater hjemmet. Nå blir det enkelt å gjøre hjemmet ditt smartere.


Samsung SmartThings

Du har sikkert flere smarte produkter enn du aner hjemme¹. Med appen Samsung SmartThings blir det enkelt å oppdage dem, og med Samsung SmartThings Hub kan du koble sammen de smarte produktene dine og begynne å lære hjemmet ditt nye triks. SmartThings-appen fungerer både med Android og iOS² og kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Med kjøleskapet/fryseren Samsung Family Hub får du også et naturlig sted å styre hjemmet ditt fra, appen fungerer like godt på den som på mobilen eller tableten.

Samsung SmartThings er oppbygd ut fra de vanligste protokollene for IoT (Zigbee, Z-Wave og WiFi), og fungerer derfor sammen med de fleste oppkoblede produktene på markedet. Dermed behøver du ikke å investere i nye produkter eller maskiner for å integrere dem i det smarte hjemmet ditt, eller binde deg til ett varemerke for all fremtid. Med Samsung SmartThings er valget fritt.

5 bra ting

  • Med appen SmartThings og SmartThings Hub kan du styre stort sett alle oppkoblede produkter¹ på markedet med en enkel app.
  • Appen finnes for både Android, iOS og kan også brukes fra Samsung Family Hub².
  • Med SmartThings Hub er det enkelt å skape "scener" dvs. kombinasjoner av flere funksjoner i en og samme kommando.
  • SmartThings kolleksjon av kontakter, kameraer og sensorer gjør det mulig å skape egne, smarte funksjoner i hjemmet ditt.
  • Svært enkel å installere.
Samsung SmartThings Hub

SmartThings Hub

Kobles til internett og skaper et uavhengig og beskyttet nettverk for de smarte produktene dine. Med en enkel app kan du dermed skape "scener", dvs. koble sammen flere funksjoner med én kommando, f.eks. slå av eller på alt på hytta, skape koselig stemning for en TV-kveld eller noe helt annet – mulighetene er nærmest uendelige. Du kan også bruke stemmestyring³ på de smarte produktene via hub-en.

Samsung SmartThings Hub WiFi

SmartThings Hub WiFi

Samme funksjoner som SmartThings Hub, men den skaper også et raskt og stabilt WiFi. I større hus eller leiligheter kan flere enheter kombineres til et mesh-nettverk som gir et stabilt og raskt WiFi over et større område. Lanseres høsten 2019.Samsung SmartThings bevegelsessensor

Bevegelsessensor

Denne lille sensoren registrerer bevegelse innen 120° vinkel og 5 meters avstand og kan f.eks. slå på lampen når du kommer inn i rommet, sette på musikk på badet eller låse opp en dør. Den registrerer også temperatur, slik at du kan koble funksjoner til dette. Kommer med et magnetisk feste som gjør den enkel å montere og justere.

Samsung SmartThings knapp

Knapp

Denne lille knappen kan plasseres hvor som helst innendørs og kan programmeres for tre forskjellige funksjoner. Enkelttrykk, dobbelttrykk eller hold knappen inne for at den skal utføre det du ønsker.Samsung SmartThings kontakt

Kontakt

Slår av eller på det du ønsker. Alt som har en veggkontakt kan bli en del av det smarte hjemmet med SmartThings-kontakten i et vanlig strømuttak. Måler også strømforbruket og kan brukes både til funksjon og informasjon.Samsung SmartThings multisensor

Multisensor

Er døren åpen eller lukket? Vil du slå på lyset i garderoben når døren åpnes? Det er enkelt med multisensoren, takket være den todelte magnetgiveren. I tillegg inneholder den en sensor som registrerer vibrasjoner og temperatur. Med andre ord, en mengde muligheter.Samsung SmartThings Vann-/fuktsensor

Vann-/fuktsensor

En vannlekkasje kan føre til store skader hvis den ikke oppdages. Denne sensoren oppdager lekkasje i god tid, og den kan også overvåke temperaturen i rommet der den er plassert.
Samsung SmartThings kamera

Kamera

Et kamera med høy oppløsning til innendørsbruk. Det kan brukes til å holde øye med barna, hunden eller katten, eller som en trygghet. Det har også høyttalere slik at du kan snakke med den eller det du ser. I kameraet er det inkludert en skytjeneste som lagrer siste døgnets innspillinger, slik at du kan gå tilbake og se det igjen dersom noe har skjedd. Denne tjenesten kan også utvides til 30 døgn mot en ekstrakostnad.

Samsung SmartThings Vision

Visjon

En trygghetsfunksjon som registrerer bevegelser uten å utfordre den personlige integriteten. Bevegelse filmes kun som konturer. AI registrerer om det er bevegelse fra et menneske, slik at f.eks. husdyr eller gardiner som beveger seg ikke skal aktivisere alarmen. Takket være AI kan man også identifisere om noen faller i hjemmet, og dette kan kobles til en alarm slik at hjelpen snart kan være på plass.


Samsung SmartThings Access

Access

Med denne låsefunksjonen kan du enkelt slippe inn de du ønsker, og sørge for at det er låst når ingen er hjemme. Du kan enkelt legge inn forskjellige "scener", som at lamper slås på eller av når forskjellige familiemedlemmer kommer eller går hjemmefra. Funksjonene i huset styres av en digital nøkkel, og den registreres på en avstand av 2,5 m. Hvis man ikke har nøkkel, kan funksjonene styres ved hjelp av sifferkoder på tastaturet. Lanseres høsten 2019.

Samsung SmartThings Access Key

Access Key

Kompletter din SmartThings Access med Access Key til flere familiemedlemmer. Med en Access Key kan du styre funksjoner i hjemmet, og den registreres på en avstand av 2,5 m. Hvis du mister en Access Key kan du blokkere den enheten, så du slipper å være redd for at uvedkommende skal få adgang til hjemmet ditt via den mistede digitale nøkkelen. Lanseres høsten 2019.¹En aktuell liste over produkter som er sertifiserte for Samsung SmartThings finnes på samsung.com/no. ²Krever Android 4.4 eller nyere med 1,5 GB RAM eller mer, iOS 9.0 eller nyere, for mer info se samsung.com/no. ³Bl.a. Bixby, Google Home, Alexa, for mer info se samsung.com/no.