Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart belysning med Philips Hue

  • Oppdatert: 28 april 2020
Philips Hue smartbelysning

For å komme i gang med smart belysning i hjemmet med Philips Hue trenger du en kontrollenhet som er knutepunktet i hele systemet. Denne kontrollenheten inngår i flere startpakker. Kontrollenheten kobles til hjemmenettet ditt og kommuniserer trådløst med dine Hue-lamper. Første gang den startes opp, søker kontrollenheten automatisk opp- og kobler til lampene.


Opplev en trollbindende multimediaopplevelse

Opplev en trollbindende multimediaopplevelse

Med Philips Hue Play HDMI Sync Box kan du nå synkronisere din smarte Hue-belysning med det du ser på TV – uansett om du nyter den nyeste filmen, ser på serier eller spiller favorittspillet ditt. Få en lysopplevelse som bare Philips Ambilight-eiere var forunt tidligere.   

Koble medieenheten din (f.eks. Chromecast, Apple TV, Blu-ray-spiller, digital-TV-mottaker, spillkonsoll eller lignende) via HDMI til Hue Play-boksen, len deg tilbake og nyt et nytt nivå av underholdningsopplevelse. Alt styrer du enkelt via Hue Sync-mobilappen som selvfølgelig finnes både for Android og iPhone. 

 Alt du trenger for å koble sammen Philips Hue Play HDMI Sync Box og de smarte lysene er en Philips Hue Bridge.

Se vårt Philips Hue-sortiment
Ta spillingen til rett nivå

Ta spillopplevelsen til rett nivå

Bare fordi man sitter ved skjermen som ofte er litt mindre enn en TV, så er det ingen grunn til å ikke kunne nyte opplevelsen fullt ut. Med surroundlys får du en mer oppslukende helhetsopplevelse av spillet – uansett hvilken type gamer du er, eller hvilke forutsetninger du har. 

 Skrivebordsappen for Hue Sync (finnes til både PC og Mac) er til får å gi deg en større spillopplevelse. Den fungerer selvfølgelig like bra når du vil heve opplevelsen av videostreamingtjenester, når du sjekker ut de siste YouTube-klippene eller chatter med vennene dine via videolink. 

 Alt du trenger for å koble sammen den smarte belysningen med PC-en din er en Philips Hue Bridge.

Se vårt Philips Hue-sortiment
Hue HDMI Box som synkroniserer belysning til skjerminnhold
Philips Hue HDMI Sync Box
(3)
  • Tilpasser lyset etter skjerminnhold
  • Støtter opptil 4 HDMI-enheter
  • Krever Hue Bridge v2 og fargepærer
2 390,-
Philips HUE Play 2-pack Black
(3)
Philips Hue Play startkit med 2 stk lysskinner
Philips HUE Play 2-pack Black
(3)
Philips HUE Play 2-pack Black
(3)
  • 2-pk 6 W lysskinner
  • Strømforsyning inkludert
  • Styr belysningen med mobilen
1 149,-
Philips HUE Bridge 2.1 - Styreenheten til Philips Hue-system
Philips Hue Bridge EU
(17)
  • Hjertet i Philips Hue-system
  • Legg til opptil 50 Philips Hue-lys
  • Styr belysningen via mobilen
495,-

Styr lyset via Bluetooth eller Philips Hue Bridge

Styr lyset via Bluetooth eller Philips Hue Bridge

Med Philips Hue kan du styre lyset fra telefonen din via Bluetooth, eller gjennom en styreenhet, en såkalt Philips Hue Bridge. Begge metodene har mye av de samme funksjonene, men med styreenheten har du tilgang til alle Philips Hues funksjoner, og kan også styre belysningen via telefonen når du ikke er hjemme.

Philips Hue-styring via Bluetooth vs Hue Bridge
Philips Hue kan også styres via Apple HomeKit og Google Assistant

Kan styres via Apple HomeKit og Google Assistant

Smartbelysning er minst like effektivt for å skape en koselig stemning som for å føle deg trygg hjemme! Uansett om du vil bruke din smartbelysning til å slippe å komme hjem til mørkt hus, våkne til et opplyst hjem eller til å heve filmopplevelsen, så gjør smartbelysning jobben for deg. Philips Hue Bridge gjør det også mulig å styre lysene dine gjennom Apple HomeKit og Google Assistant, noe som gjør at du kan slukke og tenne lamper ved bruk av stemmen din.

Skjemalegg belysningen din

Skjemalegg belysningen med Philips Hue Bridge

Med Philips Hue Bridge kan du skjemalegge din Philips Hue-belysning, både inendørs og utendørs, så det ser ut som du er hjemme selv om du ikke er det.

Ved å sammenkoble smartbelysningen med en bevegelsessensor som Philips Hue Motion Sensor eller Outdoor Sensor kan du automatisere lysene til å tennes når noen kommer, både inne og ute - perfekt for å skremme bort innbruddstyver.

Bruk Hue-appen for å slukke lysene, uansett hvor du er

Uansett om du ligger og nyter varmen på en solfylt strand, eller om du akkurat har krøpet under dyna for natten, så kan du styre smartbelysningen i huset ditt fra smarttelefonen din.  

Du slipper å lure på om alle lys er slukket etter at du har forlatt huset, eller lagt deg for å sove. Bare gå inn i appen, og sjekk om noe fortsatt står på, og slukk det raskt og enkelt.

Siden du kan styre belysningen også når du er utenfor hjemmet, så kan du faktisk ligge på den solfylte stranden, eller være på hytta og likevel styre lysene hjemme. Det gir inntrykk av at det er noen hjemme i huset, noe som kan virke avskrekkende for eventuelle innbruddstyver som lusker i strøket.

Få mer energi på morgenen med kaldt lys

Ved å investere i smartbelysning hjemme, kan du få uendelige muligheter for å sette ditt personlige preg på lyset i hjemmet ditt. Du kan styre lyset etter humør, og har 16 millioner ulike farger å velge mellom.

Kanskje du vil skjemalegge belysningen for å automatisk følge deg gjennom dagen? Start dagen med et kaldt, svakt lys som vekker deg på morgenen, og la det sakte men sikkert lyse sterkere utover dagen. På kvelden kan det gå over til et varmere lys som blir svakere og svakere jo senere det blir. Mulighetene er nesten uendelige med Philips Hue. 

Likte du denne guiden?

Ja
Nei

Kanskje du også er interessert i