Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Philips tannbørste for grundig rengjøring

Philips Sonicare -  Neste nivå av renhet. Neste nivå av pleie. 

Sonicare er den mest anbefalte eltannbørsten med sonisk teknologi og er inspirert av tannpleien. Over 20 år med forskning og utvikling i munnpleieprodukter har gitt 25 millioner fornøyde Sonicare-brukere over hele verden. 

Hvilken Sonicare-modell skal jeg velge?

Alle Philips Sonicare elektriske tannbørster bruker samme sonisk teknologi som rengjør mellom tennene og under tannkjøttet. Alle modeller har en innebygd timer som deler tannpussen i fire, med 30 sekunders mellomrom og melder når det er på tide å bytte side. På denne måten kan du være sikker på at du alltid får en grundig rengjøring, uansett hvilken modell du bruker. 

 Det som skiller modellene er dens funksjoner og tilbehør. 

DiamondClean har for eksempel fem forskjellige børsteprogrammer - clean, white, sensitiv, gum care og deep clean - mens ProtectiveClean har ett til to programmer, avhengig av modellen. DiamondClean har også to ladesystemer og kan lades direkte i glasset eller i det medfølgende reisefutteralet med USB-lading.

Elektrisk tannbørste med trykksensor og BrushSync
Philips HX6800/04
(49)
  • Opptil to ukers batteritid
  • Innebygd trykksensor
  • Slankt, ergonomisk design
690,-
Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52
(148)
Philips Sonicare - den beste løsningen for hvitere tenner
Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52
(148)
Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52
(148)
  • Opp til 62000 børstebevegelser i minuttet
  • 5 rengjøringsprogrammer
  • Ladeglass og USB-lader
1 595,-

Sonisk teknikologi med 62 000 raske børstebevegelser/min 

Philips elektriske tannbørster bruker sonisk teknologi som kjennetegnes av høyfrekvente, svepende og pulserende bevegelser som til sammen produserer 62.000 bevegelser per minutt. De raske bevegelsene presser vannet og tannkremen mellom tennene og under tannkjøttranden, der en vanlig tannbørste ikke når. Philips Sonicare er effektiv mot misfarging og fjerner opptil ti ganger mer plakk enn vanlige tannbørster.* Det gir en utrolig ren og frisk følelse som du både kan se og føle. Allerede etter en ukes bruk kan du se hvordan tennene dine blir synlig hvitere, da Philips Sonicare skånsomt fjerner flekker og misfarginger.**

* Sammenlignet med en manuell tannbørste

** Sammenlignet med en manuell tannbørste, når Sonicare brukes med AdaptiveClean børstehodet

Sonicare for Kids motiverer barna til å pusse tenner

Akkurat som for voksne, anbefaler tannleger at barn pusser tennene sine i minst to minutter, to ganger om dagen. Det er viktig å gi barna rutiner som fremmer et sunt liv, men vi vet at det ikke alltid er lett. Ved å bruke Sonicare for Kids-appen, blir tannpussen morsommere og den motiverer barna til å pusse lenger. Hovedfiguren Sparkly blir en venn som veileder barna om hvordan de skal pusse tennene og oppmuntrer dem når de gjør det riktig. Det kan f. eks. komme skumle plakkangrep og andre eventyr som man sammen må pusse bort! Sonicare for Kids eltannbørste renser effektivt og skånsomt, og bruker flere børstebevegelser per minutt enn en vanlig tannbørste gjør i en måned. Den har to børsteinnstillinger - et mykere program for de yngre (3-6 år) og en for de over 7 år. 

Børstehoder til Philips Sonicare eltannbørste

Philips anbefaler at du bytter børstehodet hver tredje måned for å få de beste resultatene. Alle Sonicares børstehoder er kompatible med Sonicares elektriske tannbørster og er designet for å utnytte den unike soniske teknologien med høyfrekvent bevegelse og stort kontaktområde. Du bytter børstehodet enkelt ved hjelp av det smarte klikkfeste. Her finner du riktig børstehode for ditt behov.

Prøv hjemme i 60 dager

Du kan nå kjøpe din Sonicare elektriske tannbørste og teste den hjemme i 60 dager. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, får du pengene tilbake.