Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Reimagine yourself - With a modern PC


Reimagine yourself with a modern PC

Moderne PC-er er raskere, lettere, og slankere takket være teknologiske fremskrittene innen maskinvare, Windows 10 og 8. generasjons Intel® Core™ prosessor. Opplevelsen er ny og samtidig velkjent, og Windows-versjonen er den sikreste noensinne. De nye modellene har gunstig pris, lengre batteritid og en hastighet du kommer til å elske.


Lær mer

Relaterte produkter

Lenovo Ideapad S130

Om du er ute etter en enkel datamaskin for hverdagens arbeidsoppgaver sånn som å surfe på Internett eller lese e-posterm da er Lenovo S130-14IGM et utmerket valg. Denne tynne 14"-laptopen har blant annet blitt produsert med en firekjerners Intel Pentium-prosessor som i kombinasjon med en 128 GB SSD-harddisk reduserer ladetiden og oppstartsfasen, sånn at du får mer tid til å bruke datamaskinen mer effektivt.  • Intel® Pentium® Silver N5000 prosessor
  • 128 GB SSD & 4 GB RAM-minne
  • 14" Full HD-skjerm (1920x1080)
  • Veier kun 1,47 kg
  • Opptil 8 timer driftstid

LES MER

Lenovo Yoga 530

Lenovo Yoga 530-14IKB er en stilig og kompakt bærbar datamaskin på 14", fullspekket med funksjoner som du kommer til å ha det gøy med! Her får du en 8. Generasjons Intel Core i5-prosessor, 256 GB SSD og 16 GB DDR4 RAM å bryne deg på. Med sine flotte flater av aluminium og 360°-skjerm er Yoga 530 like stilig som det den er tilpasningsdyktig, om du ønsker å bruke den som en laptop eller et nettbrett. Med blendende skarpe bilder og krystallklar lyd, får du en bærbar datamaskin som tilfredsstiller alle dine behov.  • Intel® Core™ i5-8250U prosessor
  • 256 GB SSD & 16 GB RAM-minne
  • 14" Full HD Touchscreen (1920x1080)
  • Veier kun 1,6 kg
  • Opptil 10 timer driftstid

LES MER

Du stopper aldri. Det burde heller ikke enheten din gjøre.

Holder i timesvis. La laderen ligge igjen hjemme. 8. generasjons Intel® Core™-prosessoren holder opptil 10 timer* på en ladning. Nyt dine favoritt serier, spill eller jobb hvor som helst, når som helst. 


Ytelse skal ikke slepes på. 

Du fortjener en enhet som er tynn og lett, men med fantastisk ytelse som lar deg jobbe flexibel. Mindre vekt. Samme ytelse.  


Enten du skal streame favorittfilmene dine eller fordype deg i mixed reality, gir en Windows-PC med den 8. generasjons Intel® Core™-prosessoren med Intel (R) UHD-grafikk en fantastisk opplevelse. Slapp av og nyt en 360-graders visning eller en smidig streaming av de nyeste 4k ultra HD-filmer.
Raskere, lettere, slankere.

 Opptil 28 % raskere oppstart enn med Windows 7. De nye Intel-prosessorene øker hastigheten med opptil 40 %, noe som betyr rask innlasting av nettsider og rent og responsivt utseende. Maskinene er dessuten ultraslanke. Det gjør dem lette å bære med seg, perfekt både hjemme og på farten.