Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
HP OfficeJet Pro

HP OfficeJet Pro Alt-i-ett-skrivere

HP OfficeJet Pro-serien er en serie smarte og effektive skrivere som får jobben gjort. Du kommer til å spare både tid og penger med Smart Tasks-snarveier og automatisk dobbeltsidige utskrifter. Skriv ut, skann, faks og kopier med et lite klikk på den innebygde touchskjermen. Koble til skybasert utskrift med Wi-Fi eller mobilnettverk, og skriv ut uansett hvor du befinner deg. Skriveren er også utstyrt med en LAN- og en USB-inngang, alt i en pen konstruksjon.


Designet for å spare deg tid

Designet for å spare deg tid

 • Eliminer trinn i repetitive oppgaver ved hjelp av Smarte oppgaver.1 Skann til skyen, e-post og annet – med ett klikk. 1
 • Lag redigerbare, søkbare dokumenter ved å skanne fra telefonen eller skriveren ved hjelp av Smarte oppgaver.1
 • Arbeid raskt og håndfritt med den 35-siders automateren. Få automatisk tosidig utskrift og skanning
 • Ta kontroll over utskrift, skanning, kopiering og faksing av jobber med klikk og- sveip på fargeberøringsskjermen.
Arbeide hvor som helst

Frihet til å arbeide hvor som helst

 • Koble til skybasert utskrift med Wi-Fi™ eller ditt mobilnettverk for å skrive ut hvor som helst.1
 • Rask tilgang til og utskrift av dokumenter og bilder på smarttelefonen din, fra Dropbox og Google Drive.1
 • Motta skanninger av høy kvalitet og del dem på Dropbox, Google Drive eller i skyen – fra praktisk talt hvor som helst.1
 • Få varsler når du skriver ut, skanner eller kopierer fra smarttelefonen.1
Klassens beste sikkerhet

Klassens beste sikkerhet

 • Reduser avbrudd med selvreparerende Wi-Fi™, som holder deg tilkoblet.2
 • Motta klassens beste sikkerhet for å beskytte enheter, data og dokumenter.3

HP OfficeJet Pro 9014

HP OfficeJet Pro 9014 Alt-i-ett-skriver for opptil 18 sider/min i farger

Vårt ”community” elsker denne smarte skriveren. Spar tid med Smart Tasks-snarveier og dra nytte av funksjoner som enkel utskrift rett fra mobilen, avanserte skanneløsninger og sikkerhet i toppklasse.

 • 3 måneders testperiode på Instant Ink medfølger 7
 • Skriv ut, kopier, skann, faks
 • Opptil 22 sider/ minutt (18 sider/min. i farger)
 • A4, A5, A6 m.m. Foto 13x18 cm & 10x15 cm
 • 250-arks innmatingskapasitet
 • Dobbeltsidig utskrift/kopiering/skanning
 • USB port – fotoutskrift/ bildeskanning
 • 3 års HP-garanti 
KJØP NÅ
HP OfficeJet Pro 8024

HP OfficeJet Pro 8024 Alt-i-ett-skriver for opptil 10 sider/min i farger

En produktiv smartskriver som får jobben gjort. Spar tid med Smart Tasks-snarveier. Skriveren er produsert av gjenvunnet plast og annen elektronikk – mer enn 15 % ut fra plastvekt.

 • 3 måneders testperiode på Instant Ink medfølger 7
 • Skriv ut, kopier, skanna, faks
 • Opptil 20 sider/ minutt (10 sider/min. i farger)
 • A4, A5, A6 m.m. Foto 13x18 cm & 10x15 cm
 • 225-arks innmatingskapasitet
 • Dobbeltsidig utskrift/kopiering/skanning 
 • USB port – fotoutskrift/ bildeskanning
 • 3 års HP-garanti
KJØP NÅ

HP Instant Ink

HP Instant Ink

Spar opptil 70% på blekk med HP Instant Ink. Velg en av fem ulike utskriftsplanene basert på hvor mange sider du skriver ut i måneden.


HP Instant Ink

Spar opptil 70 % på blekk med HP Instant Ink 4,5

 • Spar blekk og få det levert automatisk på døren. 4,5,6
 • Skap strålende fargegrafikk av profesjonell kvalitet, ideelt for kontorbruk og presentasjoner. Skriv ut farger, svart-hvitt og bilder – kostnadene er de samme.
 • Motta rik svart tekst for alle dine forretningsdokumenter. 3 måneders testing av Instant Ink inkludert. 7
 • Ingen årlige gebyrer – endre eller avslutt planene på nettet når som helst uten straffegebyr. 8
LES MER

1 Krever nedlasting av HP Smart-appen. Du finner mer informasjon om lokale utskriftskrav på http://hp.com/go/mobileprinting.
2 Trådløs drift er kun kompatibel med 2,4 GHz og 5,0 GHz. Les mer på http://hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance®.
3 Sammenlignet med de fleste konkurrerende stasjonære alt-i-ett fargeblekkskrivere <€299. Keypoint Intelligence – Buyers Lab 2018-utredning bestilt av HP basert på undersøkelser av produsenters publiserte spesifikasjoner, bærekraftrapporter og pressemeldinger per 12/15/2018 og ikke bekreftet i laboratorietesting. Markedsandel som rapportert i IDC CYQ3 2018 av Hardcopy Peripherals Tracker. AiO med klassens beste sikkerhetsfunksjoner basert på gjennomgang av publiserte integrerte sikkerhetsfunksjoner på konkurrerende modeller i klassen, medregnet, men ikke begrenset til: kryptering på datanivå, nettverk, dokument; Wi-Fi-sikkerhet i foretaksklasse; og sikker utskrift. Du finner mer informasjon på http://www.keypointintelligence.com/HPOfficeJetPro.
4 Basert på tjenesteplanen HP Instant Ink for 300-siders plan (besparelser for andre planer vil være lavere). Basert på bruk av alle sidene i planen uten kjøp av ekstra sider sammenlignet med en gjennomsnittlig kostnad per side (KPS) for å skrive ut ISO/IEC 24711-sider på et utvalg av fargeblekkskrivere til under 2000 NOK ved bruk av standardkapasitet patroner som rapportert av IDC i første kvartal 2018. Undersøkelsen er basert på indikerte produsenters rekvisitapriser som rapportert av SPIRE i juni 2018 og sidekapasitet oppført på produsentens nettsted i juni 2018. For videre informasjon kan du gå til hp.com/go/nocompare. Alle priser er inkludert MVA. ISO-kapasitet basert på kontinuerlig utskrift i standardmodus. Faktiske besparelser kan variere i henhold til antallet sider som faktisk skrives ut per måned og innholdet på sidene som skrives ut. For mer informasjon om ISO-standarder kan du gå til: hp.com/go/pageyield.
5 HP Instant Ink-tjenesten er ikke tilgjengelig i alle land. Besøk hpinstantink.com for å se hvor tjenesten er tilgjengelig.
6 Bestilt av skriveren ved behov. Kunden må ha Internett-tilkobling. Tilgjengelighet kan variere i noen sjeldne tilfeller. Det finnes mulighet for ekspresslevering via kundestøtte, hvis du bruker mer blekk en forventet. Les hp.com/go/instantinksupport for å få hjelp med feilsøking og informasjon om hvordan du kan kontakte kundestøtte.
7 Du må fullføre registrering for HP Instant Ink innen 7 dager etter at du har konfigurert skriveren ved å følge den konfigurasjonsprosessen som er angitt i skriverinstruksjonene og ved å bruke HP Instant Ink Ready-patroner som leveres sammen med skriveren. Det er påkrevd med en skriver som er kvalifisert, registrering på nettet og oppretting av en HP Connected- og Instant Ink-konto, gyldig kreditt- eller bankkort, e-post-adresse og Internett-tilkobling til skriveren. Prøveperioden starter på registreringsdatoen og gir deg rett til å skrive ut det månedlige antallet sider som er dekket av den HP Instant Ink-planen du valgte da du registrerte deg. Overskytende sider er unntatt og disse vil bli belastet kundens kreditt- eller bankkort mot slutten av måneden. Med mindre HP Instant Ink-tjenesten blir sagt opp i løpet av prøveperioden på hpinstantink.com, vil det påløpe et månedsgebyr basert på planen som ble valgt ved registrering. Gebyr for overskytende utskrifter vil bli belastet kundens kreditt- eller bankkort fra og med den første måneden etter at prøveperioden har utløpt. Prøveperioden kan kun utnyttes én gang. Prøveperioden kan ikke innløses i kontanter unntatt når det er påkrevd etter lov. Mer informasjon er tilgjengelig under registreringsprosessen på nettet og på hpinstantink.com.
8 Endre eller avbryt planen når som helst på nettet. Hvis du bestemmer deg for å avslutte HP Instant Ink-planen, kan du gå tilbake til bruk av originale HP Standard- eller XL-patroner. Planoppgraderinger trer i kraft umiddelbart og gebyrene blir pålagt i etterkant eller i neste faktureringsperiode, avhengig av hva brukeren velger. Nedgraderinger og avslutning av planer trer i kraft etter faktureringsperiodens siste dag. Du finner fullstendige detaljer på http://instantink.hpconnected.com/no/no/terms.