Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rett stil på gamingrommet

  • Oppdatert: 19 november 2019
Rett stil på gamingrommet

Uansett om du vil at gamingsetupen din skal være stilren for å passe innredningsstilen hjemme, eller om du vil gå all-in i gaminghjørnet med RGB-belysning, kule gamingstoler og ekstra av alt - så har vi produktene du trenger.

Tagger:


Clean design - gamingsetup

Clean design

Vi skjønner at ikke alle liker 16 millioner blinkende farger som lyser opp stua når du plaffer ned terrorister i Counter-Strike, mens resten av familien sitter i sofaen og prøver å se en dramaserie på TV.

Så i stedet er du nå på jakt etter en gamingsetup som følger den minimalistiske innredningen i hjemmet ditt, med lyse farger og clean design, men som fortsatt gir deg en gamingopplevelse av rang. Gratulerer, da har du havnet rett! Vi har nemlig bunkret opp med et helt nytt sortiment som passer for deg.

Casual design - gamingsetup

Casual Design

Det sies at man ikke kan få i pose og sekk. Feil synes vi. Casual design er for deg som tiltales av både Clean- og Extreme-stilene, men som ikke vil ta det helt ut i noen av retningene. Midt imellom er best kan man si, eller hvorfor ikke tenke på det som det beste fra to verdener?

Casual Design er full av gamingprodukter med nedtonet og smakfull design. Selvfølgelig vil du finne tastatur med RGB-lys og lignende i denne kategorien også, men det blir aldri så ekstremt som i… Extreme Design.


Extreme Design - gamingsetup

Extreme Design

Hvem søren fant på uttrykket "less is more"? Det burde heller hete "less is boring" hvis du fikk velge. Og det får du! Nå kan du bygge opp dine drømmers gamingrom med vårt nye sortiment. Gamingbord? Vi har det. Gamingstoler? Vi har det. Racingratt og pedaler? Jajamen. RGB-belysning? You got it!

Akkurat som det høres ut, så finner du her gamingprodukter i et mer ekstremt design enn de andre to kategoriene. Sjekk ut vårt nye sortimentet, og klikk hjem ditt favorittutstyr. Game on!Likte du denne guiden?

Ja
Nei