Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Grill & Utekjøkken

Grill & Utekjøkken

Skal du gå fra kull til gass? Teste kamado? Lage pizza på grillen? Eller kanskje du drømmer om et stort utekjøkken? Bli en grillmester med produkter rett fra lagerhylla! Hos oss finner du et stort utvalg av griller, sidebord, komplette utekjøkken til pakkepris og flere passende tilbehør. Og husk at enten du handler på nett eller i en av våre Lagershoper, har vi samme lave priser. Raskt, enkelt, lagerpris.

Se våre kullgriller
Se våre gassgriller
Se våre elektriske griller

Se våre utekjøkken
Austin & Barbeque utekjøkken 3.1

Pakken inneholder: En robust gassgrill fra Austin and Barbeque med 4 rustfrie brennere + sidebrenner, et sidebord med dører og vask, og et mindre, åpent sidebord med hyller (kran 249565 selges separat).

Austin and Barbeque grillkjøkken 3.2

Pakken inneholder: En robust gassgrill fra Austin and Barbeque med 4 rustfrie brennere + sidebrenner, et sidebord med dører og vask, og et ekstra sidebord med dører (kran 249565 selges separat).

Austin and Barbeque utekjøkken 3.0

Pakken inneholder: Austin and Barbeque Combo gassgrill med 3 brennere + sidebrenner og en separat kullgrill på venstre side. Et sidebord med dører og vask, og et mindre, åpent sidebord med hyller (kran 249565 selges separat).


Se vårt Weber-sortiment
Se vårt sortiment fra Austin and Barbeque

Alt du trenger av grilltilbehør
Se vårt utvalg av grillbord

Se vår grillskole


Lær deg mer og finn riktige produkter

Finn riktige produkter - kullgrill
Finn riktige produkter - gassgrill
Finn riktige produkter - elektrisk grill
Grillskole - velg rett grill
Finn riktige produkter - grilltilbehør
Grillskole - grilloppskrifter