Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Grill

Nå er endelig grillsesongen her! Skal du gå fra kull til gass? Teste kamado? Eller kanskje du drømmer om et stort utekjøkken? På lagerhylla finner du et stort utvalg av griller, sidebord og flere passende tilbehør. Sjekk også ut grillpakkene våre! Og husk at enten du handler på nett eller i en av våre Lagershoper, har vi samme lave priser. Raskt, enkelt, lagerpris.

Landmann grill
Austin and Barbeque
Grill Weber

Kullgrill
Gassgrill
Elgriller

Grillpakke 5990,-

Denne pakken består av en robust gassgrill fra Austin and Barbeque med 4 rustfrie brennere, et sidebord med dører og vask, og et mindre, åpent sidebord med hyller. (Kran 249565 selges separat)

Til pakken
Grillpakke 6490,-

Denne pakken består av en robust gassgrill fra Austin and Barbeque med 4 rustfrie brennere, et sidebord med dører og vask, samt et ekstra sidebord med dører. (Kran 249565 selges separat)

Til pakken
Grillpakke 6990,-

Denne pakken består av Austin and Barbeque Combo gassgrill med 3 brennere, samt en separat kullgrill på venstre side. Et sidebord med dører og vask, samt et mindre, åpent sidebord med hyller. (Kran 249565 selges separat)

Til pakken
Grillpakke 8990,-

Denne pakken består av en robust gassgrill fra Austin and Barbeque med 4 rustfrie brennere, Kamadogrill, et sidebord med dører og vask, samt et mindre, åpent sidebord med hyller. (Kran 249565 selges separat)

Til pakken

Alle grillpakker

Grilltilbehør
Sidebord

Grillskole
Grilloppskrifter

Hage
Uteplass