Fitbit

Oppdag Fitbit - Smartklokker, aktivitetsarmbånd og treningsklokker

Med Fitbits utvalg av aktivitetsarmbånd og smartklokker kan du enkelt følge med på ditt daglige aktivitetsnivå og lettere nå dine treningsmål. Fitbit kan hjelpe deg med å komme i form, slappe av, drikke mer vann og sove bedre. Med en Fitbit på håndleddet setter du sunnhet i fokus.

Find your fit

Finn ditt produkt

Få mer ut av livet med pulsmåling 24/7, søvnregistrering, søvnkarakterer, aktivitetsregistrering og smartphone-varslinger. Med et avansert aktivitetsarmbånd eller en smartklokke får du verdifulle innsikter om helse og trening for et sunnere liv. 


Smartwatches

Oppdag den nye smartklokken Fitbit Versa 2 

Hev dagen med Fitbit Versa 2 – en førsteklasses smartklokke for helse og trening, med søvnkarakterer, treningsfunksjoner, apper, +4 dagers batteritid, pulsmåling, kaloriforbruk og mer til. Sett dine egne aktivitetsmål og la Versa 2 lede vei.

Fitbit Versa 2
Fitbit Versa
Fitbit Versa Lite Edition
Fitbit Versa Lite Edition

Aktivitetsarmbånd

Få oversikt over helse og kropp med aktivitetsarmbånd fra Fitbit

Aktivitetsarmbåndene er klare for å forbedre din fysiske helse og prestasjoner, uansett hvilken sportsaktivitet du foretrekker. Pulsmålere, skrittellere, søvnregistrering, kaloriforbruk og mye mer finner du i aktivitetsarmbånd fra Fitbit. Find your fit! 

Fitbit Charge 3
Fitbit Charge 3
Fitbit Inspire HR
Fitbit Inspire HR
Fitbit Inspire
Fitbit Inspire

Last ned appen og koble til ditt Fitbit-produkt for å se all din daglige aktivitet, pulsmåling 24/7, søvnregistrering, søvnkarakterer og mye mer.

Fitbit app

WiFi Smart Personvekt

Fitbit Aria 2 - den smarte personvekten

Med Aria 2 får du et helhetssyn på helsen din. Vekten måler vekt, kroppsfett, muskelmasse og BMI for at du skal nå dine mål!  

Fitbit Aria 2
Fitbit Aria 2

Fitbit StandOut Features