Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Forenkle rengjøringen!

Forenkle rengjøringen

På tide med en ny støvsuger, teste dampvask eller la en robotstøvsuger gjøre jobben mens du finner på noe annet? Se vårt store utvalg, og la rengjøringen bli lett match med utstyr rett fra lagerhylla - alltid til lagerpris! 

Robotstøvsugere

Har du en stressende hverdag? Eller vil du bare bruke mindre tid på støvsuging? Da er en robotstøvsuger tingen for deg. Programmer den, og la roboten gjøre jobben mens du får tid til å gjøre andre ting. Se vårt utvalg >

Håndstøvsugere

En håndstøvsuger lar deg støvsuge trådløst og er et utmerket valg for deg med en liten leilighet eller om du vil ha en enkel, ekstra støvsuger til den daglige rengjøringen. Se vårt utvalg >

Gulvstøvsugere

Med bra utstyr er halve jobben gjort sies det, så invester i en god støvsuger som passer ditt hjem og dine behov. Uansett om du er på jakt etter en energieffektiv- eller stillegående støvsuger så finner du det du trenger hos oss. Se vårt utvalg >

Dampvaskere og tekstilrensere

Rengjøring med damp er både effektivt og miljøvennlig. Med en dampvasker kan du rengjøre nesten alt i hjemmet, fra gulv, vindu og tekstiler til hvitevarer og vanskelig tilgjengelige steder. Den varme dampen dreper bakterier og løser effektivt opp alle typer smuss, helt uten kjemikalier. Se vårt utvalg >


Tilbehør til støvsugere
Støvsugerposer
Tilbehør til dampvaskere og tekstilpleie

Tips for enklere rengjøring!

Et rent hjem er herlig, men rengjøring er ikke alltid like morsomt. Her gir vi deg noen tips som kan gjøre rengjøringen morsommere, enklere og raskere:

Rengjør til musikk

Lag en bra spilleliste

Musikk kan være en skikkelig humørløfter, så lag en bra spilleliste og dans og syng deg gjennom vaskingen. Hør i hodetelefoner eller ta enkelt musikken med deg fra rom til rom med en Bluetooth-høyttaler

Spar tid med en robotstøvsuger

Spar tid med en robotstøvsuger

Har du en travel hverdag, eller vil du helst bare bruke mindre tid på støvsuging? Invester i en robotstøvsuger som gjør jobben for deg, så får du mer tid til overs for å gjøre andre ting.

Jobb metodisk

Jobb metodisk

Ta et rom av gangen, så blir rengjøringen mer effektiv. Begynn på toppen og jobb deg nedover. Avslutt med støvsuging og vask av gulvet. Støv og smuss faller nedover, så begynner du med støvsugingen kan det bli dobbel jobb eller et dårligere resultat.

Rengjør sammen

Rengjør sammen

Alt er morsommere når man gjør det med andre, så hvorfor ikke få med hele familien på rengjøringen? Tilpass arbeidsoppgavene, og la barn og voksne bidra etter evne. Når alle har hver sin oppgave, går rengjøringen unna! 

Belønning etter endt vask

Belønning

Å unne seg noe etter rengjøringen er ikke feil! Så kom frem til en god belønning for deg selv og alle som har bidratt. Uansett hva det er, så kan det hjelpe å motivere til neste omgang. 

Rydd og vask mens du lager mat

Rydd og vask mens du lager mat

Ikke la oppvasken bli stående i vasken eller på benken til senere. Vask og rydd bort kasseroller og redskap mens du står ved kjøkkenbenken, så slipper du å ta det senere og kan heller gjøre noe morsommere.

Post-it lapper

Post-it lapper

Det høres kanskje rart ut, men hvis du merker de stedene som bør vaskes med en post-it lapp eller lignende etterhvert som du ser de, kan det gjøre at du motiveres til å ta tak i det raskere. 

Godt redskap er A & O

Gode redskap er viktig

Rengjøringen blir ikke bedre enn de redskapene og produktene du bruker. Invester i en god støvsuger, bytt ut gulvmoppen med jevne mellomrom, og sjekk at kluter og svamper du bruker er rene og fine.

Bunn