Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Bose Music App

Bose Smarte hjem-familien - Med innebygd stemmestyring fra Google Assistant*, funksjoner for musikk i flere rom og lyd i flere retninger.

I Bose-serien med smarthøyttalere finner du Home Speaker 300, Home Speaker 500, Portable Home Speaker samt Soundbar 500 og Soundbar 700. Du kan begynne med en av disse, og så legge til flere når du vil – vi tipper at det ikke tar lang tid før du får lyst på flere.  For når du spiller på en av disse høyttalerne eller soundbarene så hører du ikke bare lyden, den omfavner deg fra alle kanter. Og ingenting gir hjemmet mer liv enn at alle rom fylles av fantastisk god lyd fra Bose.

Si det, så spilles det*

Alle høyttalere og soundbars i Bose smarte hjem-familien kommer med innebygd stemmestyring fra Google Assistant*, med funksjoner for lytting i flere rom, og lyd i flere retninger. Så når du snakker med de, så svarer de – eller utfører kommandoen du gir. Og du hører alt i herlig Bose-lyd. Bare koble høyttaleren eller soundbaren til hjemmenettverket ditt via WiFi, så trenger du bare stemmen din for å streame favorittmusikken din, nettradio, podcaster og lydbøker – eller få værvarsel, sende en melding, stille inn en timer, legge til noe i to do-listen din, eller styre dine smarte hjem-tilbehør.

*Google Assistant støtter foreløpig ikke kommandoer på norsk, men virker på engelsk. Talekommandoer og kontroller vil variere.

Enkel streaming

Spill fra populære musikktjenester som Spotify, Amazon Music og Deezer på smarthøyttaleren eller soundbaren din fra Bose via WiFi. Eller koble til via Bluetooth for å spille alt det mobilen eller nettbrettet ditt kan spille.

Apple-brukere kan også bruke Apple AirPlay 2 for å spille av lyd fra sine enheter. Er dere flere i husholdningen? Ingen problem. Du kan enkelt tilpasse musikkopplevelsen for flere ulike personer med Bose Music-appen.

Enkel streaming

Bose Music app

Last ned gratisappen Bose Music for å konfigurere høyttalerne dine, soundbaren eller de trådløse hodetelefonene Bose Noise Cancelling Headphones 700 steg for steg. Bruk så appen til å enkelt bla gjennom all musikken på ett sted. Hopp sømløst mellom stasjoner, spillelister og tjenester, og hold høyttalerens- eller soundbarens programvare oppdatert.

Bose Music-appen lar deg også gruppere dine smarthøyttalere eller din smarte soundbar fra Bose, for å få en sømløs lydopplevelse i hele hjemmet. Hør på forskjellige sanger i forskjellige rom, eller én sang i hvert rom samtidig, og få alle til å synge med.

Bose Music App er kompatibel med Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 og Bose Soundbar 700, samt Bose Noice Cancelling HeadPhones 700.

Bose Music App

Er du klar for å begynne å lytte?

Få tilgang til favorittmusikken din raskere? Kan det bli bedre? Last ned appen for å komme i gang.


Bose Soundbar 700

Bose Soundbar 700

Bose Soundbar 700 har en unik kombinasjon av sofistikert design og enestående lydkvalitet. Soundbaren har en overside i herdet glass, metalldeksel og rene linjer, og er laget for å skille seg ut i mengden. Men den virkelige skjønnheten er den enorme kraften under den elegante utsiden. Fra skarp dialog til fyldig bass pumper spesiallagde høyttalere ut klar, fyldig lyd som gir spennende dybde, detaljer og følelser til alt du hører.

Uansett om veggene består av gips, murstein eller glass, optimaliserer ADAPTiQ-lydromkalibreringen systemets akustiske ytelse for de unike egenskapene til rommet ditt, slik at du får en best mulig lytteopplevelse. Med Bluetooth- og WiFi-tilkobling kan du spille det du vil fra alle enheter i hjemmet. I tillegg sørger HDMI ARC- tilkoblingen for at systemet holdes kompatibelt med den nyeste teknologien. Hvis du foretrekker det, kan du også bruke den universelle fjernkontrollen til Bose Soundbar til å styre all underholdningen din, eller Bose Music-appen til å styre musikken din.

Vil du heve ytelsen til soundbaren enda mer? Det kan du gjøre når som helst. Bare legg til Bose Bass Module 700 og Bose Surround Speakers 700 for å få dundrende bass og full surroundlyd. Soundbar 700 er en del av en ny Bose-serie av smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å være kompatible med hverandre, slik at du kan få mer musikk i flere rom.


Bose Soundbar 500

Bose Soundbar 500

Bose Soundbar 500 har et stilig design, men er ikke laget for å bli sett på – den skal høres på. Den tynne profilen passer diskré under TV-skjermen, mens den kraftige akustikken fyller rommet med lyd. Kontroller Bose Soundbar 500 med den medfølgende fjernkontrollen, eller Bose Music-appen. I tillegg kan du med både Bluetooth- og WiFi-kompatibilitet streame hva du vil, når du vil. 

Uansett om veggene består av gips, murstein eller glass, vil ADAPTiQ-lydromkalibreringen optimalisere den akustiske ytelsen for de unike egenskapene til rommet ditt, slik at du får en best mulig lytteopplevelse. HDMI-ARC- tilkoblingen sørger for at systemet ditt er kompatibelt med den nyeste teknologien. Og det blir alltid bedre.

Kjøp til Bose Bass Module 500 for dypere lyd eller legg til Bose Surround Speakers for en fullstendig oppslukende surroundlyd-opplevelse. Soundbar 500 er en del av en ny Bose-serie av smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å være kompatible med hverandre, slik at du kan få mer musikk i flere rom.


Bose Portable Home Speaker

Bose Portable Home Speaker

Bose Portable Home Speaker er en trådløs hjemmehøyttaler, en bærbar Bluetooth-høyttaler og en stemmestyrt høyttaler* – alt i ett. Og uansett hva du hører på eller når du lytter til det så får du fenomenal 360-graders lyd. Ta med deg høyttaleren fra stua til badet, ut i hagen eller i parken eller på stranda. På hytta, på skogstur eller på fest. Der det finnes WiFi kan du styre høyttaleren med stemmen og streame musikk rett fra skyen. Med innebygd Google Assistant* trenger du bare å be høyttaleren om å streame spillelister, nettradio, podcasts og lydbøker. Du kan dessuten følge med på værmeldinger, sende meldinger, sette timere, legge til oppgaver på to do-lista di og styre smart hjemmetilbehør. Apple-brukere kan også bruke AirPlay 2 for å streame fra enhetene sine.

Last ned den kostnadsfrie Bose Music-appen og koble den sammen med høyttaleren din, og du kan bruke appen for å navigere rundt i musikken din, hoppe sømløst mellom stasjoner, spillelister og tjenester, og holde programvaren på høyttaleren din oppdatert. Appen brukes også hvis du skal koble sammen flere Bose-høyttalere. Lytt til samme låt over hele leiligheten, eller spill ulik musikk fra hver enkelt høyttaler. Når du befinner deg på steder uten WiFi kan du bruke mobilen til å styre høyttaleren, ved hjelp av Bluetooth, og høre på alt du har på mobilen. Uansett hva du hører på, så kan du nyte opptil 12 timer spilletid per lading.

*Google Assistant støtter foreløpig ikke kommandoer på norsk, men virker på engelsk. Talekommandoer og kontroller vil variere.


Bose Home Speaker 500

Bose Home Speaker 500

Bose Home Speaker 500 fyller alle rom med imponerende stereolyd. Inne i høyttaleren peker to egendefinerte drivere i motsatte retninger for å reflektere lyd fra veggene, noe som skaper et bredere lydbilde enn noen annen smarthøyttaler. Og du får alternativer for å kontrollere all musikken din. Spill av eller sett på pause ved å trykke på toppkontrollene, eller administrer alt fra den intuitive Bose Music-appen.

Når det kommer til det du vil høre, har du alternativer her også. Få tilgang til integrerte musikktjenester som Spotify og TuneIn ved å trykke på en knapp. Du kan angi opptil seks forskjellige forhåndsinnstillinger for spillelister, Internett-radiostasjoner med mer. Eller koble til via Bluetooth for å spille av fra telefonen eller nettbrettet.

Bose Home Speaker 500 ser like bra ut som den høres ut med en sømløs anodisert aluminiumskonstruksjon som gir høyttaleren en raffinert finish. Fremtidige programvareoppdateringer vil låse opp nye funksjoner, når det blir tilgjengelig. Den er en del av en ny Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å vokse med deg, slik at du kan få mer musikk i flere rom.


Bose Home Speaker 300

Bose Home Speaker 300
Bose Home Speaker 300

Bose Home Speaker 300 gir deg en kraftig bass og 360° lyd i en plassbesparende størrelse. Opplev friheten ved å betjene musikken på din egen måte – med et trykk på toppen kan du spille av, stoppe eller hoppe over sanger eller bare nyte en personlig opplevelse fra Bose Music-appen. Med WiFi, Bluetooth og Apple AirPlay 2 kan du streame hva du vil – når du vil helt trådløst.

Bla gjennom innebygde musikktjenester som Spotify, Amazon Music og Apple Music, eller spill av hva som helst fra en telefon eller et nettbrett. Fremtidige software oppdateringer vil åpne opp for nye muligheter, når det er tilgjengelig. Bose Home Speaker 300 er del av en Bose-serie med smarthøyttalere og lydplanker som er designet for å vokse med deg, slik at du kan få mer musikk i flere rom. Den er kanskje liten, men den er kraftig. Skru den på og føl forskjellen.


Bose Noise Cancelling Headphone 700

Bose Noise Cancelling Headphone 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700 gir deg alt du forventer - samt funksjonalitet du aldri ville trodd var mulig. Hodetelefonene har et enestående system med fire mikrofoner som reagerer og skiller ut stemmen din, samtidig som de reduserer støyen rundt deg. De tilvenner seg omgivelsene dine slik at du kan høre og bli hørt bedre enn noen gang før - selv i støyende omgivelser. De er optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa, slik at du kan velge tjenesten som er riktig for deg.

Bose har nå blitt enda bedre på det som Bose allerede er mest kjent for. Istedenfor ett støyreduksjonsnivå, får du nå 11 - slik at du virkelig har full kontroll over dine omgivelser. Når du øker støyreduksjonen, vil du trinnvis redusere distraksjonene du hører på steder med mye støy. Eller du kan redusere støyreduksjonen såpass at du kan høre omverdenen, som om du ikke brukte hodetelefoner i det hele tatt. For raske avbrudd, bruk Samtalemodus. Dette vil stanse musikken midlertidig og bruk mikrofonsystemet til å slippe inn støy fra omgivelsene ved å trykke på knappen - hendig når du bestiller kaffe eller snakker med en kollega. Disse hodetelefonene er i tillegg aktivert med Bose AR. Det er en unik, utvidet virkelighetsplattform med lyd som skaper en imponerende ny lydopplevelse ved at den holder deg tilkoblet til din digitale verden, samtidig som du er en aktiv del av den fysiske verdenen. Ikke glem musikken din. Du får en involverende lytteopplevelse på alle lydnivåer med velkjent aktiv EQ. Enten du lytter på lave lydnivåer eller ønsker å virkelig skru opp volumet, vil musikken høres ut som den burde.

De har en sofistikert design med en strømlinjeformet hodebøyle i rustfritt stål, og en lett og komfortabel passform for lytting hele dagen. De intuitive kontrollene gjør alt enkelt - du kan styre volumet, samtaler og musikken ved å berøre øreklokken. Bose Music-appen gir deg til og med mer kontroll og sørger for at Bose-smartproduktene fungerer sammen for å skape en bedre lytteopplevelse. Hodetelefonene har opptil 20 timer med trådløs batteritid og tidsbasert informasjon om batterispenning.