Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Philips SpeedPro Max er den ledningsløse støvsugeren som gjør rengjøringen lekende lett og effektiv! Den veggmonterte håndstøvsugeren er praktisk å oppbevare og alltid lett tilgjengelig. Den kommer til der det er for trangt for en vanlig støvsuger, og du kan gjøre rent hele huset eller leiligheten på én opplading. 

Philips FC6823/01 Trådløs håndstøvsuger – testvinner hos TV 2 og Dinside

Trådløs støvsuger fra Philips
FC6823/01 SpeedPro Max

  • Opptil 65 min trådløs rengjøring
  • Digitalt display
  • 360° munnstykke
  • Integrert tilbehør
  • Testvinner hos dinside.no og TV 2 hjelper deg

Prøv hjemme i 60 dager 

SpeedPro Max omfattes av Philips Fornøydgaranti. Du kan prøve den hjemme i fred og ro i opptil 60 dager. Hvis du ikke er fornøyd, sender du den tilbake til oss, og vi refunderer samme beløp som du har betalt for varen.Les mer om Philips Fornøydgaranti her.

Funksjonene på munnstykket

360° munnstykke fanger opp støv fra alle sider 

Luftstrømmen på over 1000 l/min gjør det mulig med sugeeffekt rundt hele munnstykket.   Dette fører til mer effektiv rengjøring siden du fanger opp smuss både i bevegelsen frem og tilbake (de fleste andre modeller har lukket bakside på munnstykket, noe som gjør at du bare drar med deg støvet når du fører støvsugeren mot deg). 

Innebygde LED-lys

LED-lyset i munnstykket avslører alt av støv og smuss på gulvet som vanligvis blir igjen fordi vi ikke kan se det (skremmende effektivt!). Dermed kan du rengjøre grundig og få med deg all smuss også på mørke og vanskelig tilgjengelige steder, for eksempel under møbler. 

Utviklet for vanskelig tilgjengelige områder 

SpeedPro Max veier lite og har lang rekkevidde slik at du kan nå inn i alle hjørnene hjemme – uten å hindres av ledningen. Med det integrerte børstetilbehøret kommer du lett til i kroker og kriker eller under hyller.


Anmeldelser 

"Beste støvsugeren i verden"

"Støvsuging blir en lek"

"Veldig fornøyd med den da den er enkel å håndtere, kommer til overalt, lett å tømme, og et fint vegghengt system som lader støvsugeren."