Mission SG gamingtilbehør - av spillere, for spillere.

Mission SG har som mål å tilby en serie med gamingprodukter av høy kvalitet som passer til alle typer gamere. I serien finnes det både mus, tastatur, hodetelefoner, stoler, musematter, monitorer og andre tilbehør som gjør det enklere og hjelper deg med å ta gamingen til et nytt nivå. Noen av produktene er enklere med bra ytelse og visse modeller tilbyr avansert ytelse sammen med heftig RGB-belysning.

Uansett om du er en First Person Shooter-gamer, MMO-gamer eller er hekta på rolle- og strategi-spill så finnes det produkter som passer til alle typer gamere. Sjekk ut sortimentet vårt lenger ned!


Tastatur

Ett gamingtastatur defineres som oftest av et tastatur med mekaniske brytere og en kul layout. Mekaniske brytere gir deg en bedre respons og gjør at tastaturet reagerer raskere enn tradisjonelle brytere med membran.

GGK 3.5

Mission SG GGK 3.5 er et heftig mekanisk gamingtastatur som er utstyrt med røde mekaniske Kailh MX-brytere som også er individuelt RBG-belyst. Det innebærer rask og direkte respons og gjør at du skiller deg ut på det neste LAN-party. USB-porten på baksiden, som du for eksempel kan bruke til en gamingmus, innebærer minimalt med komplikasjoner, og hele 104 programmerbare makroer og anti-ghosting gjør opplevelsen komplett da hvert tastetrykk blir registrert med minimalt trykk.

LES MER

GGK 3.1

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stille og av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyste og kan stilles inn i fire lysstyrker. WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

LES MER

GGK 2.5

Mission GGK 2.5 er utstyrt med røde Outemu-brytere som er stillegående og av høy kvalitet. Tastaturet har bakgrunnsbelysning og kan justeres i ti ulike lysmoduser. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 2.5 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer på en gang.LES MER

GGK 1.5

GGK 1.5 Gaming Keyboard er et heftig tastatur med stilig design som har ti hurtigknapper for å raskt få tilgang til nettleseren din, e-post eller sette datamaskinen i dvalemodus. Tastaturet er koblet til datamaskinen via USB-kabel og er ergonomisk utført med smarte responsive brytere optimalisert for lange kvelder med gaming.LES MER
Mus

Gamingmus finnes i ulike former og størrelser, men ulike ytelser, sensorer og funksjoner for å passer til forskjellige typer grep, spill og spillestiler. Å velge en gamingmus handler som oftest om hva man selv føler er behagelig å bruke og holde i. Mission SG tilbyr et bredt utvalg av ulike typer for at alle skal kunne finne en mus som passer.

GGM 3.5

Mission SG GGM 3.5 MMO gamingmus hjelper deg å vinne kampen. Juster vekten for hurtighet eller presisjon, og bruk de 18 programmerbare tastene med makrofunksjoner for å justere spillopplevelsen etter dine personlige preferanser. Avago-laser og Omron-switcher gir presise handlinger sammen med musens teflonbelegg på undersiden.

LES MER

GGM 2.7

Mission SG GGM 2.7 er en prisgunstig gamingmus som har alt du trenger. God følelse og ergonomisk form gir deg ett bra grep som lar deg ta kjappe vendinger med høy presisjon. Medfølgende programvare lar deg skape spillprofiler med ulike makroer og justere innstillinger som LED-belysning, DPI, angle snap og USB polling rate.

LES MER

GGM 3.2

Unn deg en skikkelig gamingmus som vil gi deg en bedre gamingopplevelse og mer nøyaktig presisjon i alle typer spill. Med 16400 DPI, Avago-laserteknologi, justerbare vekter, 13 ulike taster og ergonomisk design forsikrer du deg om å holde dine fiender i sjakk! Den gullbelagte USB-kontakten garanterer at alle kommandoer overføres på best mulig måte.

LES MER

GGM 2.1

Den etterlengtede etterfølgeren til Mission SG GGM 2.0 er endelig kommet! Du finner mange forbedringer siden den tidligere versjonen og du kan nå briljere på gamingarenaen med versjon 2.1.
LES MER
Musmatte

En musematte tilpasset for gaming finnes i mange ulike størrelser og materialer. Det vanligste og mest populære for gamere er en musematte i stor størrelse i tekstil og med sydde kanter. Dette gjør at musematten varer over lengre tid, samtidig som den ikke er ubehagelig for håndleddet når du beveger musen. Det finnes også musematter med innebygget RGB-belysning for å ytterligere tilføre en heftig effekt til ditt gamingsystem.

GSM 3.5

Mission SG GSM 3.5 RGB er en heftig RGB-belyst mussematte for alle typer datamus. Perfekt til gaming!

Musematten har en overflate med lav friksjon. Dette lar deg bevege musen med minimale anstrengelser, slik at du får så presise bevegelser som mulig. Under musematten finner du et gummibelegg som gjør at den ligger stabilt og ikke flytter seg, uansett hva slags underlag som er under musematten.

LES MER

GSM 3.7 XXL

Ekstra stor musematte for gaming med overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet med musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter.


LES MER

GSM 2.6 Large

Stor musematte for gaming med overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet med musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter.


LES MER

GSM 2.1 Medium

Mellomstor musematte for gaming med en overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet for musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter.


LES MER
Headset

Headset for gaming har en utrolig viktig egenskap: høy komfort. Hodetelefonene må være behagelige og sitte godt på hodet, samtidig som de skal gi deg en god lydopplevelse og ha en mikrofon som sørger for at dine lagkamerater hører deg ordentlig. Mission SG har hodetelefoner som innehar samtlige av disse egenskapene.

GGH 3.2 Gaming Headset

Mission SG GGH 3.2 er et heftig gamingheadset med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd og vibrasjoner. Det gjør at du alltid kan høre hvor fiendene kommer fra og kan gå til motangrep i tide. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, vibrasjon og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.  LES MER

GGH 1.2 Gaming Headset

Mission SG GGH 1.2 er et fantastisk gamingheadset laget med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd. Det gjør at du alltid er på tå og spiller på ditt ypperste. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen. LES MER

HTS 2.0 RGB Headset Stand

Mission SG HTS 2.0 er et stilig hodetelefonstativ i stødig konstruksjon for hodetelefonene når de ikke er i bruk. Stativet har ikke bare fargerik RGB-belysning som du selv kan konfigurere, men også et innebygd lydkort og to 3,5 mm analoge lydinnganger for å gi deg 7.1 virtuell surroundlyd. Lyden vil da føles mer omsluttende, noe som gjør at spillene dine føles mer realistiske og intense for en enda bedre spillopplevelse. I tillegg får du presise lydgjengivelser sånn at du kan høre akkurat hvor fienden kommer fra.

LES MER
Gamingpakke

GGB 2.1

En tilpasset gamingpakke med alt man behøver for å komme i gang med gamingen!

Du spiller med stil og presisjon takket være tastaturets LED-belysning, anti-ghosting og åtte hurtigknapper. Sikt riktig og nøyaktig med den behagelige og ergonomiske musen. 6 knapper og DPI switch lar deg velge rett følsomhet (800, 1200, 1600 eller 2400 DPI). Musen og tastaturet har begge en 1,5 meter lang kabel.

Headsettet har et behagelig og omsluttende design og lar deg nyte en ren og klar lyd via de 40 mm store høyttalermembranene. Den justerbare mikrofonen gjør det dessuten veldig enkelt å holde kontakt med kompiser dine under kampens hete. Koble til via USB og 2x 3,5 mm kontaktene. Musematten har bra glid og passer utmerket til alle typer spill, samtidig som undersidens material sørger for at musematten ligger i ro og ikke beveger seg mens du spiller.

Stoler

Gamingstoler er oftest ganske like hverandre i utseende. Det som skiller dem fra hverandre er størrelse, høyde på ryggstøtten og mulighetene til å stille inn armstøttene på ulike måter. I Mission SG’s sortiment av gamingstoler kan du garantert finne en stol som passer til akkurat deg.

RGC 3.0

Mission SG RGC 3.0 er en stilig og solid gamingstol som passer like godt i et kontorlandskap som den gjør for de lange spilløktene. Med mange justeringsmuligheter og materialer av høy kvalitet, kan du sitte i en komfortabel stol som passer deg perfekt og som kommer til å holde i flere år med mye gaming.


LES MER

RGC 2.2

Mission SG RGC 2.2 er en gamingstol for deg som spiller mye. Slitesterke materialer og flere justeringsmuligheter gjør at denne stolen kan tilpasses og gi deg bedre ergonomisk sitteposisjon over lengre perioder. Det tøffe designet viser til at du er en seriøs gamer som har komfort såvel som design i fokus. Stolen er bygget på en solid metallramme med ekstra polstring som gir en myk, men komfortabel sittestilling. Den tøykledde stolen gir en god racing-følelse når du setter deg ned.


LES MER

GGC 3.2

Mission SG har igjen lykkes med å levere en ergonomisk, komfortabel og sporty gamingstol. Nyt å sitte i denne gamingstolen som er utstyrt med både rygg- og nakkepute. Takket være støtteplaten, kan du enkelt finne en perfekt sitteposisjon som hjelper deg med å sitte komfortabelt i flere timer. Stolen kan roteres i 360 ° og tilpasses dine ønsker.


LES MER

KSC 1.6

Mission SG KSC 1.6 er en stilig og solid gamingstol som passer like godt som en ergonomisk riktig stol til leksepulten som den er tilegnet gaming foran PCen. Med mange justeringsmuligheter og materialer av høy kvalitet kan barn og ungdom sitte i en komfortabel stol som er tilpasset mindre kropper og som kommer til å holde i flere år med hard bruk.

LES MER
Skjerm

For at en gamingskjerm skal levere på det beste nivå og dermed gi deg den beste opplevelsen når du spiller, så behøver den å ha en oppdateringsfrekvens på 144 Hz og en responstid på 1 MS. Med disse egenskapene så minimerer man tiden det tar fra noe hender på skjermen til det blir oppfattet av øyet. Samtlige av Mission SG’s gamingskjermer har disse egenskapene og de finnes i både 27’’ og 24’’.

EM24144C

Mission SG EM24144C er en buet 24" gamingskjerm som gir deg muligheten til nyte dine favorittspill og se alle detaljer, selv ved høye hastigheter. Dette er en skjerm som gir deg full HD-oppløsning (1920x1080) og en rask responstid på 1 ms, noe som gir deg en bedre og mer behagelig brukeropplevelse. Samt, at den har en 178° visningsvinkel og en lysstyrke på 250 cd/m².

Les Mer

EM27144C

Mission SG EM27144C er en buet 27" gamingskjerm som gir deg muligheten til nyte dine favorittspill og se alle detaljer, selv ved høye hastigheter. Dette er en skjerm som gir deg full HD-oppløsning (1920x1080) og en rask responstid på 1 ms, noe som gir deg en bedre og mer behagelig brukeropplevelse. Samt, at den har en 178° visningsvinkel og en lysstyrke på 250 cd/m².

Les Mer