Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Full HD LED-TV med DVD, 12 V-kabel og antenne

Andersson LED2242FDC DVD PVR Summer Edt.   Art.nr: 185595

  • 22" Full HD LED-TV
  • Digital-TV (DVB-T/C)
  • Innebygd sonefri DVD
  • Antenne og 12 V-kabel medfølger

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Produktbeskrivelse

Pakkeløsning som inneholder det du behøver for å se digital-TV (DVB-T, MPEG2/4)* eller nyte dine DVD-filmer når du er på reisende fot. Da det følger med en 12 V kabel og en rundstrålende kombiantenne er denne pakken perfekt for deg som ønsker TV i husvogn, båt eller andre steder man kun har tilgang til 12 V.

Se digital-TV uten digitalboks?* 
Kjøp med en CAM (tilgangs modul)

*Vennligst sjekk med din leverandør om tjenesten er tilgjengelig for deg da funksjonen er avhengig av operatør.

Andersson Andersson LED2242FDC DVD PVR Summer Edt. <p> Pakkeløsning som inneholder det du behøver for å se digital-TV (DVB-T, MPEG2/4)* eller nyte dine DVD-filmer når du er på reisende fot. Da det følger med en 12 V kabel og en rundstrålende kombiantenne er denne pakken perfekt for deg som ønsker TV i husvogn, båt eller andre steder man kun har tilgang til 12 V.</p><table> <tbody> <tr> <td> <a href=" http://www.netonnet.no/art/tv-og-bilde/kabel-og-kontakt/ca-moduler/Strong-CAModulRiksTV(119808,3156) "><img alt="" src="/Images/Items/127xxx/127415/ContentImages/ca_modul_riks-tv-liten_ISN.jpg"> </a></td> <td> <strong>Se digital-TV uten digitalboks?*&nbsp;</strong><br> Kjøp med en <a href=" http://www.netonnet.no/search?query=119808"> CAM (tilgangs modul) </a></td> </tr> </tbody></table><p> <em>*Vennligst sjekk med din leverandør om tjenesten er tilgjengelig for deg da funksjonen er avhengig av operatør.</em></p> Ukategoriserte produkter 0 1790,0000 new False