Overfallsalarm med LED og nøkkelring

Safe n Sound Assault alarm Blue

  Art.nr: 1010919
  • Sterkt 130 dB-signal
  • SOS-knapp
  • Oppladbart batteri
  • IP44-sertifisert

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Med en overfallsalarm på kroppen er du tryggere uansett når og hvor du er ute og går. Denne alarmen har et kraftig signal på 130 dB som effektivt skremmer bort overgriperen. Du aktiverer lydsignalet ved å enten raskt dra ut spliten eller ved å trykke to ganger på SOS-knappen. Lydsignalet er deretter aktivert frem til du setter splinten tilbake. Har du brukt SOS-knappen så deaktiverer du lydsignalet ved å holde denne inne en stund. 

En overfallsalarm er også den perfekte gave til alle du er glad i, og er liten nok til at alle har plass til den på nøkkelknippet, i jakkelomma eller i en beltestropp.

Alarmen har LED-lys og lades opp ved hjelp av micro-USB.

1010919 Safe n Sound Safe n Sound Assault alarm Blue SNSPAB Med en overfallsalarm på kroppen er du tryggere uansett når og hvor du er ute og går. Denne alarmen har et kraftig signal på 130 dB som effektivt skremmer bort overgriperen. Du aktiverer lydsignalet ved å enten raskt dra ut spliten eller ved å trykke to ganger på SOS-knappen. Lydsignalet er deretter aktivert frem til du setter splinten tilbake. Har du brukt SOS-knappen så deaktiverer du lydsignalet ved å holde denne inne en stund.  En overfallsalarm er også den perfekte gave til alle du er glad i, og er liten nok til at alle har plass til den på nøkkelknippet, i jakkelomma eller i en beltestropp. Alarmen har LED-lys og lades opp ved hjelp av micro-USB. Tilbehør 5 3 149 NOK 149 NewCondition InStock
  1. Tilbehør