Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Forsterket USB-C-kabel for rask lading

REMAX RC-116a Armor Series USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005624
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,4 A
  • Robust kabel med forsterkede kontakter
  • Flat ledning for knutefri bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax Armor Series USB-C Cable er en forsterket USB-C-kabel på en meter bygget i sterke materialer for robust bruk og rask lading av din mobiltelefoner, nettbrett og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Kabelen er designet med en flat knutefri ledning og har forsterkede kontakter.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din enhet til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Sterk ladekabel i eksklusivt materiale for rask overføring

USB-C-kabelen er produsert i materiale med høy kvalitet som resulterer i en slitesterk ladekabel med høy overføringshastighet. Utvendig beskyttes kabelen av miljøvennlig PVC-plast og innvendig består Remax Armor Series USB-C Cable av 142 tynne kobbertråder som gir rask overføring og forbedret stabilitet. USB-C-kabelen har gjennomgått rigide tester for å garantere kvaliteten på kabelen.

Forsterkede kontakter

Remax Armor USB-C Cable har forsterkede kontakter for å unngå risikoen at kablene blir ødelagt i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten.

Rask lading av Apple-produkter

USB-C-kontakt har støtte for 2,4 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre produkter som lades via USB-C. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske oppladingen av din mobiltelefon.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005624 REMAX REMAX RC-116a Armor Series USB-C Cable 1m White RC-116a Remax Armor Series USB-C Cable er en forsterket USB-C-kabel på en meter bygget i sterke materialer for robust bruk og rask lading av din mobiltelefoner, nettbrett og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Kabelen er designet med en flat knutefri ledning og har forsterkede kontakter. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din enhet til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Sterk ladekabel i eksklusivt materiale for rask overføring USB-C-kabelen er produsert i materiale med høy kvalitet som resulterer i en slitesterk ladekabel med høy overføringshastighet. Utvendig beskyttes kabelen av miljøvennlig PVC-plast og innvendig består Remax Armor Series USB-C Cable av 142 tynne kobbertråder som gir rask overføring og forbedret stabilitet. USB-C-kabelen har gjennomgått rigide tester for å garantere kvaliteten på kabelen. Forsterkede kontakter Remax Armor USB-C Cable har forsterkede kontakter for å unngå risikoen at kablene blir ødelagt i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten. Rask lading av Apple-produkter USB-C-kontakt har støtte for 2,4 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre produkter som lades via USB-C. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske oppladingen av din mobiltelefon. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 3 4 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler