Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Glinsende USB-C kabel for mobillading

REMAX RC-110a Gefon Series USB-C Cable 1m Silver

  Art.nr: 1005900
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,4 A
  • Slitesterk metallkabel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Sølv

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Gefon Series USB-C Cable er en slitesterk og stilfull USB-C kabel på en meter som er laget i rustfritt metall av høy kvalitet. Ladekabelen tilbyr rask og stabil lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Stilig metallkabel

Remax Gefon Series USB-C Cable er designet i stilig, robust og rustfritt metall av høy kvalitet som gir kabelen et glisende og elegant utseende. Dette, kombinert med forsterkede kontakter av aluminium gir deg en ladekabel som både har lang levetid og som skiller seg ut litt ekstra.

Rask lading av mobiltelefonen

USB-C kabelen har støtte for 2,4 A hvilket sørger for rask og effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med en kompatibel USB-lader og nyt den raske ladehastigheten.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005900 REMAX REMAX RC-110a Gefon Series USB-C Cable 1m Silver RC-110a Remax Gefon Series USB-C Cable er en slitesterk og stilfull USB-C kabel på en meter som er laget i rustfritt metall av høy kvalitet. Ladekabelen tilbyr rask og stabil lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Stilig metallkabel Remax Gefon Series USB-C Cable er designet i stilig, robust og rustfritt metall av høy kvalitet som gir kabelen et glisende og elegant utseende. Dette, kombinert med forsterkede kontakter av aluminium gir deg en ladekabel som både har lang levetid og som skiller seg ut litt ekstra. Rask lading av mobiltelefonen USB-C kabelen har støtte for 2,4 A hvilket sørger for rask og effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med en kompatibel USB-lader og nyt den raske ladehastigheten. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 4 1 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler