Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Praktisk 3-i-1-kabel for lading

REMAX RC-109th Suda Series Charging 3 in 1 Cable 1m White

  Art.nr: 1005881
 • Lengde: 1 meter
 • Støtte for 2,4 A
 • Lightning, MikroUSB og USB-C
 • Lad flere enheter samtidig

Internett

Forventet på lager: 12.09.2019

Variant

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Remax Suda Series Charging 3 in 1 Cable er en utrolig praktisk 3-i-1-kabel på en meter. Denne slitesterke kabelen er produsert med hver sin Lightning-, mikroUSB- og USB-C-kontakt som gjør at du kan bruke samme kabelen til lading av Apple-produkter med Lightning-kontakt, enheter som bruker mikroUSB-kontakt samt USB-C-drevne enheter. Kabelen har støtte for 2,4 A som sørger for rask og effektiv lading av flere enheter samtidig.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading.

Alt du behøver til lading

Med Remax Suda Series Charging 3 in 1 Cable kan du nyte effektiv lading av alle dine enheter med en enkel kabel. Ladekabelen har støtte for 2,4 A hvilket gir tilstrekkelig med strømstyrke for å lade for eksempel en iPhone samtidig som du lader en telefon som bruker USB-C. Bruk kabelen sammen med en kompatibel USB-lader for praktisk lading av dine Lightning-, mikroUSB- og USB-C-enheter.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

Se også

(0 stk)
 • Lengde: 1,5 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • Lightning, microUSB og USB-C

149,-

Se også

(0 stk)
 • Lengde: 1,5 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • Lightning, microUSB og USB-C

149,-

REMAX REMAX RC-109th Suda Series Charging 3 in 1 Cable 1m White RC-109th Remax Suda Series Charging 3 in 1 Cable er en utrolig praktisk 3-i-1-kabel på en meter. Denne slitesterke kabelen er produsert med hver sin Lightning-, mikroUSB- og USB-C-kontakt som gjør at du kan bruke samme kabelen til lading av Apple-produkter med Lightning-kontakt, enheter som bruker mikroUSB-kontakt samt USB-C-drevne enheter. Kabelen har støtte for 2,4 A som sørger for rask og effektiv lading av flere enheter samtidig. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading. Alt du behøver til lading Med Remax Suda Series Charging 3 in 1 Cable kan du nyte effektiv lading av alle dine enheter med en enkel kabel. Ladekabelen har støtte for 2,4 A hvilket gir tilstrekkelig med strømstyrke for å lade for eksempel en iPhone samtidig som du lader en telefon som bruker USB-C. Bruk kabelen sammen med en kompatibel USB-lader for praktisk lading av dine Lightning-, mikroUSB- og USB-C-enheter. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 39 NOK 39 NewCondition PreOrder
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. USB-kabler
 4. USB-C-kabler