Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Holdbar USB-C-kabel for lading av mobiltelefoner

REMAX RC-108a Camaroon USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005688
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Laget av miljøvennlige materialer
  • Gripevennlig kontakter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Camaroon USB-C Cable er en stilfull og praktisk USB-C-kabel på en meter for stabil og trygg lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C. Kabelen er laget av miljøvennlige materialer og har gripevennlige kontakter som sørger for en praktisk ladekabel med lang livstid.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din iPhone til en datamaskin for synkronisering av bilder, kontakter og filmer.

Robust ladekabel med gripevennlighet

Remax Camaroon USB-C Cable er laget av miljøvennlige og slitesterke materialer som sørger for god holdbarhet og lang livstid. De kompakte og gripevennlige kontaktene beskyttes av et pent aluminiumsdeksel som sørger for at kabelen er perfekt å ha hjemme, på kontoret eller i skolevesken for smidig lading av mobiltelefonen.

Rask lading av mobiltelefonen

USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A noe som resulterer i rask og effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som bruker USB-C. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005688 REMAX REMAX RC-108a Camaroon USB-C Cable 1m White RC-108a Remax Camaroon USB-C Cable er en stilfull og praktisk USB-C-kabel på en meter for stabil og trygg lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C. Kabelen er laget av miljøvennlige materialer og har gripevennlige kontakter som sørger for en praktisk ladekabel med lang livstid. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din iPhone til en datamaskin for synkronisering av bilder, kontakter og filmer. Robust ladekabel med gripevennlighet Remax Camaroon USB-C Cable er laget av miljøvennlige og slitesterke materialer som sørger for god holdbarhet og lang livstid. De kompakte og gripevennlige kontaktene beskyttes av et pent aluminiumsdeksel som sørger for at kabelen er perfekt å ha hjemme, på kontoret eller i skolevesken for smidig lading av mobiltelefonen. Rask lading av mobiltelefonen USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A noe som resulterer i rask og effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som bruker USB-C. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 5 1 49 NOK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler