Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flat USB-C-kabel for mobilalding

REMAX RC-105a Blade Series USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005885
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 1,8 A
  • Flat kabel for knutefri bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Blade Series USB-C Cable er en kompakt USB-C-kabel på en meter for lading mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som bruke USB-C. USB-C-kabelen har støtte for 1,8 A og har et tynt design med flat ledning for å unngå knuter.

Bruk kabelen sammen kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading av dine enheter eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Smidig ladekabel med flatt design

Remax Blade Series USB-C Cable er laget i robuste materialer med lang levetid samtidig som kabelen har et kompakt design med flat ledningen som gjør at ladekabelen er perfekt å ha i lommen eller i vesken for smidig lading av mobiltelefonen.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005885 REMAX REMAX RC-105a Blade Series USB-C Cable 1m White RC-105a Remax Blade Series USB-C Cable er en kompakt USB-C-kabel på en meter for lading mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som bruke USB-C. USB-C-kabelen har støtte for 1,8 A og har et tynt design med flat ledning for å unngå knuter. Bruk kabelen sammen kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading av dine enheter eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Smidig ladekabel med flatt design Remax Blade Series USB-C Cable er laget i robuste materialer med lang levetid samtidig som kabelen har et kompakt design med flat ledningen som gjør at ladekabelen er perfekt å ha i lommen eller i vesken for smidig lading av mobiltelefonen. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 1 1 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler