Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv USB-C-kabel med gripevennlige kontakter

REMAX RC-101m Lemen USB-C Cable 1m Black

  Art.nr: 1005830
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Deksel med metalldetaljer

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax Lemen USB-C Cable er en flat og brukervennlig USB-C-kabel for lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Ladekabelen er en meter lang og har et flatt design i tillegg til et deksel med metalldetaljer som sørger for gripevennlige kontakter og en lang livstid uten fare for skader i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten.

Bruk USB-C-kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Flat ladekabel for å unngå knuter på ledningen

Remax Lemen USB-C Cable har et flatt knutefritt design og har gått igjennom flere rigide tester for å garantere at kabelen er slitesterk med lang levetid og raske ladehastigheter. Dekselet til de nikkelbelagte kontaktene har detaljer i metall som sørger for at ladekabelen er smidig å koble til og fra USB-porten.

Rask lading av mobiltelefonen

USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av din mobiltelefon i tillegg til andre enheter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005830 REMAX REMAX RC-101m Lemen USB-C Cable 1m Black RC-101A Remax Lemen USB-C Cable er en flat og brukervennlig USB-C-kabel for lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Ladekabelen er en meter lang og har et flatt design i tillegg til et deksel med metalldetaljer som sørger for gripevennlige kontakter og en lang livstid uten fare for skader i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten. Bruk USB-C-kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Flat ladekabel for å unngå knuter på ledningen Remax Lemen USB-C Cable har et flatt knutefritt design og har gått igjennom flere rigide tester for å garantere at kabelen er slitesterk med lang levetid og raske ladehastigheter. Dekselet til de nikkelbelagte kontaktene har detaljer i metall som sørger for at ladekabelen er smidig å koble til og fra USB-porten. Rask lading av mobiltelefonen USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av din mobiltelefon i tillegg til andre enheter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 4 1 29 NOK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler