Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Plassbesparende USB-C-kabel med sammentrekkbar ledning

REMAX RC-099a Cutebaby Series Retractable USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1006266
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Sammentrekkbar ladekabel for praktisk oppbevaring
  • Velg mellom fem ulike lengder
  • Ø 54 x 22 mm

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Cutebaby Series USB-C Cable er en praktisk ladekabel på en meter med en smart designet sammentrekkbar ledning som sørger for en knutefri kabel til lading av USB-C drevne enheter sånn som mobiltelefoner, nettbrett med mer. Dra ut den ledningslengden du trenger for å lade og etterpå kan du oppbevare ledningen i den smidige kabelboksen etter lading.

Bruk kabelen sammen med en kompatible strømadapter, billader eller nødlader for lading eller koble mobiltelefonen til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Ingen leding - ingen risiko for knuter

Med en sammentrekkbar  ladning får du en ladekabel helt uten knuter på tråden og som tar minimalt med plass i lommen, på skrivebordet eller i håndvesken. Kabelboksen har en diameter på bare 5,4 cm hvilket gjør USB-C-kabelen utrolig smidig og praktisk. Kabelens slitesterke kontakter festes på baksiden av boksen der de ligger beskyttet før neste bruk.

Fem ulike lengder i samme kabel

Med Remax Cutebaby Series USB-C Cable kan du velge selv hvor lang ledning du trenger for en fleksibel lading. Kabelboksen har fem forhåndsinnstilte lengder fra 20 cm til en meter.

Rask lading av mobiltelefonen

USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A noe som er tilstrekkelig for rask og effektiv lading av mobiltelefonen eller andre USB-C drevne enheter.

Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske hastigheten mobiltelefonen din lades med.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1006266 REMAX REMAX RC-099a Cutebaby Series Retractable USB-C Cable 1m White RC-099a Remax Cutebaby Series USB-C Cable er en praktisk ladekabel på en meter med en smart designet sammentrekkbar ledning som sørger for en knutefri kabel til lading av USB-C drevne enheter sånn som mobiltelefoner, nettbrett med mer. Dra ut den ledningslengden du trenger for å lade og etterpå kan du oppbevare ledningen i den smidige kabelboksen etter lading. Bruk kabelen sammen med en kompatible strømadapter, billader eller nødlader for lading eller koble mobiltelefonen til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Ingen leding - ingen risiko for knuter Med en sammentrekkbar  ladning får du en ladekabel helt uten knuter på tråden og som tar minimalt med plass i lommen, på skrivebordet eller i håndvesken. Kabelboksen har en diameter på bare 5,4 cm hvilket gjør USB-C-kabelen utrolig smidig og praktisk. Kabelens slitesterke kontakter festes på baksiden av boksen der de ligger beskyttet før neste bruk. Fem ulike lengder i samme kabel Med Remax Cutebaby Series USB-C Cable kan du velge selv hvor lang ledning du trenger for en fleksibel lading. Kabelboksen har fem forhåndsinnstilte lengder fra 20 cm til en meter. Rask lading av mobiltelefonen USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A noe som er tilstrekkelig for rask og effektiv lading av mobiltelefonen eller andre USB-C drevne enheter. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske hastigheten mobiltelefonen din lades med. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 39 NOK 39 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler