Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fantastisk 3-i-1-kabel for rask lading

REMAX RC-094th Kerolla Series 3 in 1 Cable 1m White

  Art.nr: 1006187
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,4 A
  • Lad opp flere enheter samtidig
  • Flat tekstilkabel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable er en praktisk ladekabel i slitesterkt materiale på en meter med tre lademuligheter i en og samme kabel. Kabelen er utrustet med - Lightning-kontakt for lading av iPhone og andre Apple-produkter, MikroUSB-kontakt for lading av mikroUSB-drevne enheter og USB-C-kontakt for lading av mobiltelefoner, nettbrett og bærbare spillkonsoller. Kabelen har støtte for 2,4 A hvilket gjør det mulig å få rask og stabil lading av flere enheter samtidig.

Bruk 3-i-1-kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din mobiltelefon til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Rask lading av mobiltelefoner og nettbrett

Ladekabelen har støtte for 2,4 A noe som sørger for tilstrekkelig med strømstyrke for å raskt og effektivt lade mobiltelefoner, iPads og andre nettbrett. Bruk 3-i-1-kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten.

Lad flere enheter samtidig

Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable gir deg muligheten til å lade flere enheter på en gang. Bruk for eksempel Lightning-kontakten for lading av din iPhone samtidig som du lader nettbrettet med mikroUSB-kontakten. 

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1006187 REMAX REMAX RC-094th Kerolla Series 3 in 1 Cable 1m White RC-094th Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable er en praktisk ladekabel i slitesterkt materiale på en meter med tre lademuligheter i en og samme kabel. Kabelen er utrustet med - Lightning-kontakt for lading av iPhone og andre Apple-produkter, MikroUSB-kontakt for lading av mikroUSB-drevne enheter og USB-C-kontakt for lading av mobiltelefoner, nettbrett og bærbare spillkonsoller. Kabelen har støtte for 2,4 A hvilket gjør det mulig å få rask og stabil lading av flere enheter samtidig. Bruk 3-i-1-kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din mobiltelefon til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Rask lading av mobiltelefoner og nettbrett Ladekabelen har støtte for 2,4 A noe som sørger for tilstrekkelig med strømstyrke for å raskt og effektivt lade mobiltelefoner, iPads og andre nettbrett. Bruk 3-i-1-kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten. Lad flere enheter samtidig Remax Kerolla Series 3 in 1 Cable gir deg muligheten til å lade flere enheter på en gang. Bruk for eksempel Lightning-kontakten for lading av din iPhone samtidig som du lader nettbrettet med mikroUSB-kontakten.  USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 4,1 7 69 NOK 69 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler