Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flettet USB-C-kabel for mobillading

REMAX RC-094a Kerolla Series USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005614
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Flat tekstilkabel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax Kerolla Series USB-C Cable er en flettet tekstilkabel på en meter som tilbyr effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som lades via USB-C-kontakt. USB-C-kabelen har forsterkede kontakter i aluminium hvilket sørger for at kabelen er slitesterk med lang levetid.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Flettet tekstilkabel med flatt design

Remax Kerolla Series USB-C Cable har en flat ledning produsert i flettet tekstil som sørger for at kabelen holder seg knutefri, noe som gjør at den er perfekt å ha i lommen. Ladekabelens forsterkede kontakter beskyttes av et aluminiumsdeksel som både sørger for et stilrent design og at kabelen ikke blir ødelagt i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten. 

Rask lading av mobiltelefonen

USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005614 REMAX REMAX RC-094a Kerolla Series USB-C Cable 1m White RC-094a Remax Kerolla Series USB-C Cable er en flettet tekstilkabel på en meter som tilbyr effektiv lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærbare spillkonsoller og andre enheter som lades via USB-C-kontakt. USB-C-kabelen har forsterkede kontakter i aluminium hvilket sørger for at kabelen er slitesterk med lang levetid. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Flettet tekstilkabel med flatt design Remax Kerolla Series USB-C Cable har en flat ledning produsert i flettet tekstil som sørger for at kabelen holder seg knutefri, noe som gjør at den er perfekt å ha i lommen. Ladekabelens forsterkede kontakter beskyttes av et aluminiumsdeksel som både sørger for et stilrent design og at kabelen ikke blir ødelagt i kontaktpunktet mellom ledningen og kontakten.  Rask lading av mobiltelefonen USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 5 1 49 NOK 49 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler