Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Eksklusiv og praktisk 3-i-1-kabel for lading

REMAX RC-070t Gplex 3 in 1 Cable 1m Silver

  Art.nr: 1005752
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Lightning + mikroUSB + USB-C-kontakt
  • Metallkontakter av høy kvalitet

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Sølv

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Gplex 3 in 1 Cable er en flott og eksklusiv 3-i-1-kabel på en meter laget i slitesterkt materiale av høy kvalitet. Ladekabelen er produsert med en kombinert mikroUSB- og Lightning-kontakt i tillegg til en adapter for lading med USB-C. Med flere lademuligheter kan du bruke den samme kabelen for lading av iPhones og andre Apple-produkter samt mobiltelefoner og andre enheter som bruke mikroUSB eller USB-C.

Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, kontakter og filmer.

Kombinert kontakt for Lightning og mikroUSB

Takket være ladekabelens innovative design av kontaktene kan du bruke den samme kabelen for lading av Lightning- og mikroUSB-enheter. For å lade iPhones og andre Apple-produkter - sett kontakten med den lyse chippen oppover. For lading via mikroUSB trenger du bare å snu kontakten for at den skal passe inn i enheten. USB-C-enheter lades via den medfølgende adapteren.

Stilrent design i metall

Ladekabelens deksel er luksuriøst designet i høykvalitets sinklegeringsmateriale hvilket gir slitesterke kontakter med et pent matt utseende som stikker ut i mengden. De kompakte kontaktene er laget i nikkelbelagt materiale for lang livstid. Med ledningens design får du en ladekabel som forblir knutefri - perfekt å ha i lommen for rask tilgjengelighet.

Alt du trenger for å lade mobiltelefonen

Med Remax Gplex 3 in 1 Cable kan du nyte en rask og effektiv lading av alle dine enheter med en og samme kabel. Ladekabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre enheter som bruker enten Lightning-, mikroUSB-, eller USB-C-kontakt.

Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladingen av dine enheter.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005752 REMAX REMAX RC-070t Gplex 3 in 1 Cable 1m Silver RC-070t Remax Gplex 3 in 1 Cable er en flott og eksklusiv 3-i-1-kabel på en meter laget i slitesterkt materiale av høy kvalitet. Ladekabelen er produsert med en kombinert mikroUSB- og Lightning-kontakt i tillegg til en adapter for lading med USB-C. Med flere lademuligheter kan du bruke den samme kabelen for lading av iPhones og andre Apple-produkter samt mobiltelefoner og andre enheter som bruke mikroUSB eller USB-C. Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, kontakter og filmer. Kombinert kontakt for Lightning og mikroUSB Takket være ladekabelens innovative design av kontaktene kan du bruke den samme kabelen for lading av Lightning- og mikroUSB-enheter. For å lade iPhones og andre Apple-produkter - sett kontakten med den lyse chippen oppover. For lading via mikroUSB trenger du bare å snu kontakten for at den skal passe inn i enheten. USB-C-enheter lades via den medfølgende adapteren. Stilrent design i metall Ladekabelens deksel er luksuriøst designet i høykvalitets sinklegeringsmateriale hvilket gir slitesterke kontakter med et pent matt utseende som stikker ut i mengden. De kompakte kontaktene er laget i nikkelbelagt materiale for lang livstid. Med ledningens design får du en ladekabel som forblir knutefri - perfekt å ha i lommen for rask tilgjengelighet. Alt du trenger for å lade mobiltelefonen Med Remax Gplex 3 in 1 Cable kan du nyte en rask og effektiv lading av alle dine enheter med en og samme kabel. Ladekabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre enheter som bruker enten Lightning-, mikroUSB-, eller USB-C-kontakt.Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladingen av dine enheter. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 2,5 2 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler