Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart designet USB-C-kabel for mobillading

REMAX RC-054a Emperor Series USB-C Cable 1m Gold

  Art.nr: 1005603
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Vendbar USB-A-kontakt
  • Elegant designede metallkontakter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Gull

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Emperor Type-C Cable er en praktisk, pen og slitesterk MikroUSB-kabel på en meter for lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærebare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Kabelens kontakter har et minimalistisk design som gjør at kontakten tar ytterst liten plass ved lading eller overføring. Dessuten er USB-A-kontakten symmetrisk sånn at den passer begge veier.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen din til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Vendbar USB-A-kontakt

Remax Emperor Type-C Cable har unikt designede kontakter som både er stilrene og plassbesparende. USB-A-kontakten har et reversibelt design uten deksel noen som gjør at den passer i USB-laderen eller datamaskinen begge veier. Selv USB-C-kontakten har et tynt design som gjør at du kan lade mobiltelefonen din uten problemer med dekselet på.

Rask lading av mobiltelefonen

USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med en kompatibel USB-ladere og nyt den raske hastigheten.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005603 REMAX REMAX RC-054a Emperor Series USB-C Cable 1m Gold RC-054a Remax Emperor Type-C Cable er en praktisk, pen og slitesterk MikroUSB-kabel på en meter for lading av mobiltelefoner, nettbrett, bærebare spillkonsoller og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Kabelens kontakter har et minimalistisk design som gjør at kontakten tar ytterst liten plass ved lading eller overføring. Dessuten er USB-A-kontakten symmetrisk sånn at den passer begge veier. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen din til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Vendbar USB-A-kontakt Remax Emperor Type-C Cable har unikt designede kontakter som både er stilrene og plassbesparende. USB-A-kontakten har et reversibelt design uten deksel noen som gjør at den passer i USB-laderen eller datamaskinen begge veier. Selv USB-C-kontakten har et tynt design som gjør at du kan lade mobiltelefonen din uten problemer med dekselet på. Rask lading av mobiltelefonen USB-C-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir en rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. Bruk kabelen sammen med en kompatibel USB-ladere og nyt den raske hastigheten. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 3 2 59 NOK 59 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler