Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-C-kabel for smidig lading av mobiltelefonen

REMAX RC-050a Lesu USB-C Cable 1m White

  Art.nr: 1005642
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 1,8 A
  • Ladekabel for mobiltelefoner

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Lesu Series Type-C er en kompakt USB-C-kabel på en meter for stabil lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som bruker USB-C. USB-C-kabelen har støtte for 1,8 A og er bygget i solid PVC-plast og har slitesterke kontakter.

Bruk kabelen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading av dine enheter eller koble mobiltelefonen til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Sterk ladekabel med lang livstid

USB-C-kabelen er produsert med sterkt plastmateriale og har metallkontakter i begge endene, hvilket sørger for en robust ladekabel som tåler å bøyes og som derfor har en lang livstid - perfekt for å ha i lommen for rask tilgjengelighet og smidig lading av mobiltelefonen. Remax Lesu Type-C finnes i flere farger, velg en som passer til stilen din.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005642 REMAX REMAX RC-050a Lesu USB-C Cable 1m White RC-050a Remax Lesu Series Type-C er en kompakt USB-C-kabel på en meter for stabil lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre enheter som bruker USB-C. USB-C-kabelen har støtte for 1,8 A og er bygget i solid PVC-plast og har slitesterke kontakter. Bruk kabelen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading av dine enheter eller koble mobiltelefonen til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Sterk ladekabel med lang livstid USB-C-kabelen er produsert med sterkt plastmateriale og har metallkontakter i begge endene, hvilket sørger for en robust ladekabel som tåler å bøyes og som derfor har en lang livstid - perfekt for å ha i lommen for rask tilgjengelighet og smidig lading av mobiltelefonen. Remax Lesu Type-C finnes i flere farger, velg en som passer til stilen din. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 4 1 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler