Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Letthåndterlig USB-C-kabel for mobillading

REMAX PD-B05a Proda Normee Series USB-C Cable 1m Black

  Art.nr: 1005892
  • Lengde: 1,2 meter
  • Støtte for 1 A
  • Gripevennlige kontakter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Proda Normee USB-C Cable er en letthåndterlig USB-C-kabel på 1,2 meter for smidig lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. USB-C-kabelen har støtte for 1 A og er bygget i slitesterkt TPE-plast og har gripevennlige kontakter med tekstur.

Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading av mobiltelefoner eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Slitesterk ladekabel med gripevennlige kontakter

Remax Proda Normee USB-C Cable er laget med slitesterke materialer som sørger for en holdbar ladekabel perfekt å ha i lommen for smidig lading av din mobiltelefon. USB-C-kabelens kontakter har nedsenket struktur som gjør det lett å holde i kontakten når du skal koble den til og fra, som igjen sørger for mindre slitasje i kontaktpunktet mellom ledning og kontakten.

USB-C

USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005892 REMAX REMAX PD-B05a Proda Normee Series USB-C Cable 1m Black PD-B05a Remax Proda Normee USB-C Cable er en letthåndterlig USB-C-kabel på 1,2 meter for smidig lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker USB-C-kontakt. USB-C-kabelen har støtte for 1 A og er bygget i slitesterkt TPE-plast og har gripevennlige kontakter med tekstur. Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading av mobiltelefoner eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Slitesterk ladekabel med gripevennlige kontakter Remax Proda Normee USB-C Cable er laget med slitesterke materialer som sørger for en holdbar ladekabel perfekt å ha i lommen for smidig lading av din mobiltelefon. USB-C-kabelens kontakter har nedsenket struktur som gjør det lett å holde i kontakten når du skal koble den til og fra, som igjen sørger for mindre slitasje i kontaktpunktet mellom ledning og kontakten. USB-C USB-C har blitt standarden for flere moderne mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner. Sammenlignet med mikroUSB-kontakten har USB-C høyere hastigheter for både lading og overføring. USB-C-kontakten er i tillegg symmetrisk sånn at kontakten passer begge veier og på den måten kan du alltid være sikker på at du kobler den riktig på første forsøk. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. USB-C-kabler 5 1 30 NOK 30 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. USB-C-kabler