Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilren 2-i-1-kabel med Lightning og MikroUSB

REMAX RC-025t Gemini 2 in 1 Cable 1m Red

  Art.nr: 1005763
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2 A
  • Magnetiske kontakter
  • Lightning og MikroUSB
  • Beskyttende plasthetter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Gemini 2 in 1 Cable er en praktisk ladekabel på en meter med både Lightning- og mikroUSB-kontakt vhilket gjør det mulig å bruke kabelen for å lade både Apple-produkter som iPhones og andre enheter som bruker mikroUSB-kontakt.

Kabelen har en robust flat ledning for knutefri bruk. Remax Gemini 2 in 1 Cable har støtte for 2 A hvilket gir en utmerket lading av to mobiltelefoner samtidig. Kabelen har dessuten magnetiske kontakter med beskyttende plasthetter som sørger for en sikker, smidig og plassbesparende oppbevaring.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Magnetiske kontakter

Lightning- og mikroUSB-kontakten har magnetisk deksel som gjør den plassbesparende og kompakt når kabelen ikke brukes. Perfekt for å ha med seg i vesken under reisen, bruke som ladekabel hjemme eller på jobben.

Beskyttende plasthette

Begge kontaktene på ladekabelen er utrustet med plasthetter som beskytter kontaktene fra støv og vann når den ikke brukes. Når kabelen brukes kan du enkelt feste plasthetten på ledingen til du er ferdig med ladingen.

Rask lading av mobiltelefonen

Remax Gemini 2 in 1 Cable har støtte for 2 A, noe som sørger for en rask og effektiv lading av mobiltelefonen og andre produkter som bruker enten Lightning- eller mikroUSB-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005763 REMAX REMAX RC-025t Gemini 2 in 1 Cable 1m Red RC-025t Remax Gemini 2 in 1 Cable er en praktisk ladekabel på en meter med både Lightning- og mikroUSB-kontakt vhilket gjør det mulig å bruke kabelen for å lade både Apple-produkter som iPhones og andre enheter som bruker mikroUSB-kontakt. Kabelen har en robust flat ledning for knutefri bruk. Remax Gemini 2 in 1 Cable har støtte for 2 A hvilket gir en utmerket lading av to mobiltelefoner samtidig. Kabelen har dessuten magnetiske kontakter med beskyttende plasthetter som sørger for en sikker, smidig og plassbesparende oppbevaring. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Magnetiske kontakter Lightning- og mikroUSB-kontakten har magnetisk deksel som gjør den plassbesparende og kompakt når kabelen ikke brukes. Perfekt for å ha med seg i vesken under reisen, bruke som ladekabel hjemme eller på jobben. Beskyttende plasthette Begge kontaktene på ladekabelen er utrustet med plasthetter som beskytter kontaktene fra støv og vann når den ikke brukes. Når kabelen brukes kan du enkelt feste plasthetten på ledingen til du er ferdig med ladingen. Rask lading av mobiltelefonen Remax Gemini 2 in 1 Cable har støtte for 2 A, noe som sørger for en rask og effektiv lading av mobiltelefonen og andre produkter som bruker enten Lightning- eller mikroUSB-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Micro-USB-kabler 4,5 2 59 NOK 59 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. Micro-USB-kabler