Letthåndterlig mikroUSB-kabel for mobillading

REMAX PD-B05m Proda Normee Series Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1005887
  • Lengde: 1,2 meter
  • Støtte for 1 A
  • Gripevennlige kontakter

Internett

Kun i lagershop
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Proda Normee Micro-USB Cable er en letthåndterlig mikroUSB-kabel på 1,2 meter for smidig lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker mikroUSB-kontakt. MikroUSB-kabelen har støtte for 1 A og er bygget i slitesterkt TPE-plast og har gripevennlige kontakter med tekstur.

Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading av mobiltelefoner eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Slitesterk ladekabel med gripevennlige kontakter

Remax Proda Normee Micro-USB Cable er laget med slitesterke materialer som sørger for en holdbar ladekabel perfekt å ha i lommen for smidig lading av din mobiltelefon. MikroUSB-kabelens kontakter har nedsenket struktur som gjør det lett å holde i kontakten når du skal koble den til og fra, som igjen sørger for mindre slitasje i kontaktpunktet mellom ledning og kontakten.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005887 REMAX REMAX PD-B05m Proda Normee Series Micro-USB Cable 1m White PD-B05m Remax Proda Normee Micro-USB Cable er en letthåndterlig mikroUSB-kabel på 1,2 meter for smidig lading av mobiltelefoner og andre produkter som bruker mikroUSB-kontakt. MikroUSB-kabelen har støtte for 1 A og er bygget i slitesterkt TPE-plast og har gripevennlige kontakter med tekstur. Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading av mobiltelefoner eller koble mobiltelefonen til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Slitesterk ladekabel med gripevennlige kontakter Remax Proda Normee Micro-USB Cable er laget med slitesterke materialer som sørger for en holdbar ladekabel perfekt å ha i lommen for smidig lading av din mobiltelefon. MikroUSB-kabelens kontakter har nedsenket struktur som gjør det lett å holde i kontakten når du skal koble den til og fra, som igjen sørger for mindre slitasje i kontaktpunktet mellom ledning og kontakten. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Micro-USB-kabler 5 1 10 NOK 10 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. Micro-USB-kabler