Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Micro-USB-kabel for stabil lading

REMAX Fast Charging Micro-USB Cable 1m White

  Art.nr: 1006289
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2 A
  • Ladekabel for mobiltelefoner

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax Fast Charging Micro USB-kabel er en slitesterk Micro USB-kabel for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre produkter med Micro-USB-kontakt. Den hvite Micro-USB-kabelen støtter 2 A og er bygget i slitesterk plastmateriale som er testet for lang levetid.

Bruk kabelen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading eller koble mobiltelefonen din til datamaskinen for å synkronisere kontakter, bilder og filmer.

Rask lading av mobiltelefonen

Micro USB-kabelen støtter 2A, som gir rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre produkter som er ladet via Micro-USB. Bruk kabelen med en kompatibel USB-lader og nyt raskt lading av mobiltelefonen.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1006289 REMAX REMAX Fast Charging Micro-USB Cable 1m White Fast Charging Cable Micro-USB Remax Fast Charging Micro USB-kabel er en slitesterk Micro USB-kabel for lading av mobiltelefoner, nettbrett og andre produkter med Micro-USB-kontakt. Den hvite Micro-USB-kabelen støtter 2 A og er bygget i slitesterk plastmateriale som er testet for lang levetid.Bruk kabelen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading eller koble mobiltelefonen din til datamaskinen for å synkronisere kontakter, bilder og filmer. Rask lading av mobiltelefonen Micro USB-kabelen støtter 2A, som gir rask og effektiv lading av mobiltelefoner og andre produkter som er ladet via Micro-USB. Bruk kabelen med en kompatibel USB-lader og nyt raskt lading av mobiltelefonen. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Micro-USB-kabler 4,3 3 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. Micro-USB-kabler