Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Flat Lightning-kabel med praktisk LED-belysning

REMAX RC-043i Knight Lightning Cable 1m Silver/Pink

  Art.nr: 1005671
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Doble LED-indikatorer
  • Avbryter lading ved fullt batteri

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Knight Lightning Cable er en smart Lightning-kabel på en meter for lading av Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Kabelen har et flat design for å unngå knuter på ledningen og dessuten er kontaktene utrustet  med LED-belysning som indikerer når enheten lades. Om ikke det var nok så har Lightning-kabelen intelligent strømavstengning  for å forhindre at batteriet overopphetes. Det vil si at din iPhone slutter å lade når batteriet er fullt.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din iPhone til en datamaskin for synkronisering av bilder, kontakter og filmer.

Doble LED-indikatorer

Remax Knight Lightning Cable er laget med praktiske LED-indikatorer ved siden av begge kontaktene som lyser når kabelen er koblet til datamaskinen eller laderen.

Smart kabel for skånsom lading

Denne Lightning-kontakten er også produsert med intelligent strømavstengning som betyr at kabelen kjenner igjen når batteriet ditt er fulladet, og dermed skrur seg selv av, og på den måten forhindrer at batteriet blir overopphetet. Når ladingen avbrytes så slutter LED-indikatorene å lyse.

Rask lading av iPhone

Lightning-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir rask og effektiv lading av din iPhone i tillegg til andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske hastigheten som enheten din lades opp med.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005671 REMAX REMAX RC-043i Knight Lightning Cable 1m Silver/Pink RC-043i Remax Knight Lightning Cable er en smart Lightning-kabel på en meter for lading av Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Kabelen har et flat design for å unngå knuter på ledningen og dessuten er kontaktene utrustet  med LED-belysning som indikerer når enheten lades. Om ikke det var nok så har Lightning-kabelen intelligent strømavstengning  for å forhindre at batteriet overopphetes. Det vil si at din iPhone slutter å lade når batteriet er fullt. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din iPhone til en datamaskin for synkronisering av bilder, kontakter og filmer. Doble LED-indikatorer Remax Knight Lightning Cable er laget med praktiske LED-indikatorer ved siden av begge kontaktene som lyser når kabelen er koblet til datamaskinen eller laderen. Smart kabel for skånsom lading Denne Lightning-kontakten er også produsert med intelligent strømavstengning som betyr at kabelen kjenner igjen når batteriet ditt er fulladet, og dermed skrur seg selv av, og på den måten forhindrer at batteriet blir overopphetet. Når ladingen avbrytes så slutter LED-indikatorene å lyse. Rask lading av iPhone Lightning-kabelen har støtte for 2,1 A hvilket gir rask og effektiv lading av din iPhone i tillegg til andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske hastigheten som enheten din lades opp med. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Lightning-kabler 4,5 2 59 NOK 59 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. Lightning-kabler