Lightning-kabel for rask lading

REMAX RC-129i Fast Pro Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1006180
 • Lengde: 1 meter
 • Støtte for 2,4 A
 • Konkave kontakter for stabilt grep
 • Flat ladekabel for iPhone og iPad

Internett

Kun i lagershop
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax Fast Pro Lightning Cable er en smidig ladekabel med flatt design for rask lading av iPhones, iPads og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Takket være Lightning-kabelens konkave kontakter får du et stabilt grep når du kobler kabelen til mobiltelefonen eller USB-laderen.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for å lade Apple-produktene dine, eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Flat ladekabel med konkave kontakter

Remax Fast Pro Lightning Cable har en flat og slitesterk ledning som er laget av miljøvennlig PVC-plast. Dette gjør at ledningen både er knutefri men også forsterket for å unngå slitasjeskader. De kompakte kontaktene har et konkavt design som gjør dem behagelige å gripe når du skal koble dem inn eller dra ut kontakten av enheten.

Rask lading av Apple-produkter

Lightning-kabelen har støtte for 2,4 A, noe som er tilstrekkelig med strøm for rask og effektiv lading av både iPhone og iPad i tillegg til andre Apple-produkter som benytter Lightning-kontakten. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske hastigheten dine Apple-produkter lades opp med.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

Se også

(12 stk)
 • Lengde: 1 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • Apple-sertifisert

119,-

Se også

(12 stk)
 • Lengde: 1 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • Apple-sertifisert

119,-

1006180 REMAX REMAX RC-129i Fast Pro Lightning Cable 1m Black RC-129i Remax Fast Pro Lightning Cable er en smidig ladekabel med flatt design for rask lading av iPhones, iPads og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Takket være Lightning-kabelens konkave kontakter får du et stabilt grep når du kobler kabelen til mobiltelefonen eller USB-laderen. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for å lade Apple-produktene dine, eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Flat ladekabel med konkave kontakter Remax Fast Pro Lightning Cable har en flat og slitesterk ledning som er laget av miljøvennlig PVC-plast. Dette gjør at ledningen både er knutefri men også forsterket for å unngå slitasjeskader. De kompakte kontaktene har et konkavt design som gjør dem behagelige å gripe når du skal koble dem inn eller dra ut kontakten av enheten. Rask lading av Apple-produkter Lightning-kabelen har støtte for 2,4 A, noe som er tilstrekkelig med strøm for rask og effektiv lading av både iPhone og iPad i tillegg til andre Apple-produkter som benytter Lightning-kontakten. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske hastigheten dine Apple-produkter lades opp med. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Lightning-kabler 2,6 5 39 NOK 39 NewCondition Discontinued
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. USB-kabler
 4. Lightning-kabler