Fantasifull Lightning-kabel for lading av iPhone

REMAX RC-114i Chips Lightning Cable 1m Yellow

  Art.nr: 1005813
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,4 A
  • Pommes Frites-inspirert ladekabel

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Chips Lightning Cable er en slitesterk og fantasifull ladekabel på en meter laget av miljøvennlig materiale for rask og effektiv lading av iPhones, iPads og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Kabelens fantasifulle design gir deg en unik Lightning-kabel som skiller seg ut i mengden.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer.

Rask lading av iPhones og iPads

Lightning-kabelen har støtte for 2,4 A noe som sørger for en rask og effektiv lading av iPhones, iPads og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten.

Ladekabelen med friterte detaljer

Remax Chips Lightning Cable har et detaljrikt Pommes Frites-inspirert design. Dette, kombinert med en konstruksjon i slitesterkt og miljøvennlig materiale gir deg en unik, holdbar og pålitelig ladekabel som skiller seg ut blant kompisene.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005813 REMAX REMAX RC-114i Chips Lightning Cable 1m Yellow RC-114i Remax Chips Lightning Cable er en slitesterk og fantasifull ladekabel på en meter laget av miljøvennlig materiale for rask og effektiv lading av iPhones, iPads og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Kabelens fantasifulle design gir deg en unik Lightning-kabel som skiller seg ut i mengden. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av kontakter, bilder og filmer. Rask lading av iPhones og iPads Lightning-kabelen har støtte for 2,4 A noe som sørger for en rask og effektiv lading av iPhones, iPads og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten. Ladekabelen med friterte detaljer Remax Chips Lightning Cable har et detaljrikt Pommes Frites-inspirert design. Dette, kombinert med en konstruksjon i slitesterkt og miljøvennlig materiale gir deg en unik, holdbar og pålitelig ladekabel som skiller seg ut blant kompisene. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Lightning-kabler 39 NOK 39 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. Lightning-kabler