Gylden Lightning-kabel for lading av iPhone

REMAX RC-085i Moon Series Lightning Cable 1m Grey

  Art.nr: 1005893
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 2,1 A
  • Eksklusive kontakter i forgylt metall

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Grå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Moon Series Lightning Cable er en glinsende Lightning-kabel på en meter som garantert skiller seg ut i mengden av kabler for lading av din iPhone samt andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Med en fleksibel metallfarget ledning og forgylte metalldeksler med diamantimitasjoner får du en ladekabel med eksklusivt design som passer like bra i hverdagen som på festen.

Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Fleksibel ladekabel med ekstraordinære kontakter

Remax Moon Series Lightning Cable har futuristisk designede kontakter i forgylt metall og en metallinspirert leding laget i miljøvennlig TPE-materiale. Likt sitt ekstraordinære ytre, gir ladekabelen også stabil, sikker og rask lading av alle enheter med Lightning-kontakt.

Rask lading av iPhone

Kabelen har støtte for 2,1 A hvilket sørger for rask og effektiv lading av din iPhone og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005893 REMAX REMAX RC-085i Moon Series Lightning Cable 1m Grey RC-085i Remax Moon Series Lightning Cable er en glinsende Lightning-kabel på en meter som garantert skiller seg ut i mengden av kabler for lading av din iPhone samt andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Med en fleksibel metallfarget ledning og forgylte metalldeksler med diamantimitasjoner får du en ladekabel med eksklusivt design som passer like bra i hverdagen som på festen. Bruk kabelen sammen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Fleksibel ladekabel med ekstraordinære kontakter Remax Moon Series Lightning Cable har futuristisk designede kontakter i forgylt metall og en metallinspirert leding laget i miljøvennlig TPE-materiale. Likt sitt ekstraordinære ytre, gir ladekabelen også stabil, sikker og rask lading av alle enheter med Lightning-kontakt. Rask lading av iPhone Kabelen har støtte for 2,1 A hvilket sørger for rask og effektiv lading av din iPhone og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Bruk kabelen sammen med kompatible USB-ladere og nyt den raske ladehastigheten. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Lightning-kabler 5 1 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. Lightning-kabler