Lightning-kabel for smidig lading av iPhone

REMAX RC-050i Lesu Lightning Cable 1m White

  Art.nr: 1005635
  • Lengde: 1 meter
  • Støtte for 1,8 A
  • Ladekabel for iPhone

Internett

Kun i lagershop
Variant Hvit

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Lesu Series Lightning er en kompakt Lightning-kabel på en meter for stabil lading av iPhone, iPad og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Lightning-kabelen har støtte for 1,8 A og er bygget i solid PVC-plast og har slitesterke kontakter.

Bruk kabelen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading av dine Apple-produkter eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Sterk ladekabel med lang livstid

Lightning-kabelen er produsert med sterkt plastmateriale og har metallkontakter i begge endene, hvilket sørger for en robust ladekabel som tåler å bøyes og som derfor har en lang livstid - perfekt for å ha i lommen for rask tilgjengelighet og smidig lading av din iPhone. Remax Lesu Lightning finnes i flere farger, velg en som passer til stilen din.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005635 REMAX REMAX RC-050i Lesu Lightning Cable 1m White RC-050i Remax Lesu Series Lightning er en kompakt Lightning-kabel på en meter for stabil lading av iPhone, iPad og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Lightning-kabelen har støtte for 1,8 A og er bygget i solid PVC-plast og har slitesterke kontakter. Bruk kabelen med kompatible strømadaptere, billadere eller nødladere for lading av dine Apple-produkter eller koble din iPhone til datamaskinen for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Sterk ladekabel med lang livstid Lightning-kabelen er produsert med sterkt plastmateriale og har metallkontakter i begge endene, hvilket sørger for en robust ladekabel som tåler å bøyes og som derfor har en lang livstid - perfekt for å ha i lommen for rask tilgjengelighet og smidig lading av din iPhone. Remax Lesu Lightning finnes i flere farger, velg en som passer til stilen din. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Lightning-kabler 2,3 3 10 NOK 10 NewCondition Discontinued
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. USB-kabler
  4. Lightning-kabler