Letthåndterlig Lightning-kabel for lading av iPhone

REMAX PD-B05i Proda Normee Series Lightning Cable 1m Black

  Art.nr: 1005890
 • Lengde: 1,2 meter
 • Støtte for 1 A
 • Gripevennlige kontakter

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Proda Normee Lightning Cable er en letthåndterlig Lightning-kabel på 1,2 meter for smidig lading av iPhone og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Lightning-kabelen har støtte for 1 A og er bygget i slitesterkt TPE-plast og har gripevennlige kontakter med tekstur.

Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading av dine Apple-produkter eller koble din iPhone til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter.

Slitesterk ladekabel med gripevennlige kontakter

Remax Proda Normee Lightning-kabelen er laget med slitesterke materialer som sørger for en holdbar ladekabel perfekt å ha i lommen for smidig lading av din iPhone. Lightning-kabelens kontakter har nedsenket struktur som gjør det lett å holde i kontakten når du skal koble den til og fra, som igjen sørger for mindre slitasje i kontaktpunktet mellom ledning og kontakten.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

Se også

(17 stk)
 • Lengde: 1 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • For Apple-produkter med Lightning-kontakt

49,-

Se også

(17 stk)
 • Lengde: 1 meter
 • Støtte for 2.4 A
 • For Apple-produkter med Lightning-kontakt

49,-

1005890 REMAX REMAX PD-B05i Proda Normee Series Lightning Cable 1m Black PD-B05i Remax Proda Normee Lightning Cable er en letthåndterlig Lightning-kabel på 1,2 meter for smidig lading av iPhone og andre Apple-produkter som bruker Lightning-kontakt. Lightning-kabelen har støtte for 1 A og er bygget i slitesterkt TPE-plast og har gripevennlige kontakter med tekstur. Bruk kabelen sammen med en kompatibel strømadapter, billader eller nødlader for lading av dine Apple-produkter eller koble din iPhone til en datamaskin for synkronisering av bilder, filmer og kontakter. Slitesterk ladekabel med gripevennlige kontakter Remax Proda Normee Lightning-kabelen er laget med slitesterke materialer som sørger for en holdbar ladekabel perfekt å ha i lommen for smidig lading av din iPhone. Lightning-kabelens kontakter har nedsenket struktur som gjør det lett å holde i kontakten når du skal koble den til og fra, som igjen sørger for mindre slitasje i kontaktpunktet mellom ledning og kontakten. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Lightning-kabler 5 1 10 NOK 10 NewCondition Discontinued
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. USB-kabler
 4. Lightning-kabler