Nødlader på 10 000 mAh for stabil lading

REMAX RPP-88 Dot Series Powerbank 10000mAh White

  Art.nr: 1005417
 • 10 000 mAh
 • Total output: 2 A
 • Kan lade mobiltelefonen 2-5 ganger
 • LED-indikator

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax Dot Series Powerbank er en kompakt og stilren nødlader på 10 000 mAh med en total output på 2 A, hvilket gir deg en rask lading av mobiltelefonens bvatteri 2-5 ganger på en fulladet nødlader, avhengig av mobilbatteriets kapasitet. Nødladeren har en praktisk LED-indikator som viser batterinivået, dessuten kan powerbanken lades med både mikroUSB- og Lightning-kabel takket være den kombinerte ladeporten.

Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, nettbrettet, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades via USB. Det eneste som behøves er en ladekabel som passer med din enhet. Nødladerens tynne og kompakte form gjør den mindre enn de fleste mobiltelefoner og får uten problemer plass i lomma for raskt tilgjengelighet når batteriet begynner å blinke rødt.

Kapasitet på 10 000 mAh

Remax Dot Series Powerbank har en kapasitet på 10 000 mAh hvilket gir deg tilstrekkelig med batteri for å lade opp din mobiltelefon 2-5 ganger avhengig på størrelsen på mobilens batteri. Nødladerens LED-indikator viser hvor mye batteri som er igjen på nødladeren.

Trykk på den røde knappen på framsiden for å skru på LED-indikatoren og kontrollere batterinivået. Lyser alle åtte indikatorene så er batteriet fulladet.

Lading med både mikroUSB og Lightning

Nødladerens ladeport er produsert for å støtte både mikroUSB og Lightning-kontakter.  Dette muliggjør at du kan bruke den samme Lightning kabelen til å først lade opp mobiltelefonen, og etterpå lade opp igjen nødladeren med den samme kabelen.

Hvorfor trenger jeg en nødlader?

Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett!

Egenskaper:

 • Kapasitet: 10 000 mAh
 • 1 stk USB-A utgang, 2 A
 • Maksimal output: DC 5V/2 A
 • LED-indikator
 • Overspenningsvern
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Kortslutningsbeskyttelse
 • Lading: MikroUSB / Lightning

I forpakningen:

 • Nødlader
 • MikroUSB-kabel
 • Bruksanvisning

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005417 REMAX REMAX RPP-88 Dot Series Powerbank 10000mAh White RPP-88 Remax Dot Series Powerbank er en kompakt og stilren nødlader på 10 000 mAh med en total output på 2 A, hvilket gir deg en rask lading av mobiltelefonens bvatteri 2-5 ganger på en fulladet nødlader, avhengig av mobilbatteriets kapasitet. Nødladeren har en praktisk LED-indikator som viser batterinivået, dessuten kan powerbanken lades med både mikroUSB- og Lightning-kabel takket være den kombinerte ladeporten. Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, nettbrettet, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades via USB. Det eneste som behøves er en ladekabel som passer med din enhet. Nødladerens tynne og kompakte form gjør den mindre enn de fleste mobiltelefoner og får uten problemer plass i lomma for raskt tilgjengelighet når batteriet begynner å blinke rødt. Kapasitet på 10 000 mAh Remax Dot Series Powerbank har en kapasitet på 10 000 mAh hvilket gir deg tilstrekkelig med batteri for å lade opp din mobiltelefon 2-5 ganger avhengig på størrelsen på mobilens batteri. Nødladerens LED-indikator viser hvor mye batteri som er igjen på nødladeren. Trykk på den røde knappen på framsiden for å skru på LED-indikatoren og kontrollere batterinivået. Lyser alle åtte indikatorene så er batteriet fulladet. Lading med både mikroUSB og Lightning Nødladerens ladeport er produsert for å støtte både mikroUSB og Lightning-kontakter.  Dette muliggjør at du kan bruke den samme Lightning kabelen til å først lade opp mobiltelefonen, og etterpå lade opp igjen nødladeren med den samme kabelen. Hvorfor trenger jeg en nødlader? Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett! Egenskaper: Kapasitet: 10 000 mAh1 stk USB-A utgang, 2 AMaksimal output: DC 5V/2 ALED-indikatorOverspenningsvernOveropphetingsbeskyttelseKortslutningsbeskyttelseLading: MikroUSB / Lightning I forpakningen: NødladerMikroUSB-kabelBruksanvisning Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Nødladere 5 2 149 NOK 149 NewCondition InStock
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. Nødladere