Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt nødlader i lommeformat på 2500 mAh

REMAX RPP-51 Pino Series Powerbank 2500mAh White

  Art.nr: 1005583
 • 2500 mAh
 • Total output: 1 A
 • Kun 75 x 62 mm

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Pino Series Powerbank er en kompakt nødlader i lommeformat med en kapasitet på 2500 mAh for deg som vil ha et praktisk ekstrabatteri til mobiltelefonen. Nødladeren veier bare 66 gram og har målene 75 x 62 mm og finnes i flere fine farger. Nødladeren har en total output på 1 A og lades via den medfølgende mikroUSB-kabelen.

Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre mindre USB-drevne enheter. Det eneste du behøver er en Lightning-, mikroUSB- eller USB-C-kabel som passer til din enhet.

Superkompakt ekstrabatteri for mobiltelefonen

Remax Pino Series Powerbank har et superkompakt og lett design, hvilket gjør at den uten noen problem får plass i lommen, håndvesken eller databagen. Med en kapasitet på 2500 mAh får du tilstrekkelig med batterikapasitet til å gi mobiltelefonen den ekstra ladingen som kreves for å klare dagens eventyr.

Hvorfor trenger jeg en nødlader?

Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett!

Egenskaper:

 • Kapasitet: 2500 mAh
 • 1 stk USB-A-port, 1 A
 • Maksimal output: DC 5V/1 A
 • Overspenningsvern
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Kortslutningsbeskyttelse

Spesifikasjoner:

 • Dybde: 62 mm, Bredde: 75 mm
 • Vekt: 66 gram
 • Lading: MikroUSB

I forpakningen:

 • Nødlader
 • MikroUSB-kabel
 • Bruksanvisning
1005583 REMAX REMAX RPP-51 Pino Series Powerbank 2500mAh White RPP-51 Remax Pino Series Powerbank er en kompakt nødlader i lommeformat med en kapasitet på 2500 mAh for deg som vil ha et praktisk ekstrabatteri til mobiltelefonen. Nødladeren veier bare 66 gram og har målene 75 x 62 mm og finnes i flere fine farger. Nødladeren har en total output på 1 A og lades via den medfølgende mikroUSB-kabelen. Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre mindre USB-drevne enheter. Det eneste du behøver er en Lightning-, mikroUSB- eller USB-C-kabel som passer til din enhet. Superkompakt ekstrabatteri for mobiltelefonen Remax Pino Series Powerbank har et superkompakt og lett design, hvilket gjør at den uten noen problem får plass i lommen, håndvesken eller databagen. Med en kapasitet på 2500 mAh får du tilstrekkelig med batterikapasitet til å gi mobiltelefonen den ekstra ladingen som kreves for å klare dagens eventyr. Hvorfor trenger jeg en nødlader? Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett! Egenskaper: Kapasitet: 2500 mAh1 stk USB-A-port, 1 AMaksimal output: DC 5V/1 AOverspenningsvernOveropphetingsbeskyttelseKortslutningsbeskyttelse Spesifikasjoner: Dybde: 62 mm, Bredde: 75 mmVekt: 66 gramLading: MikroUSB I forpakningen: NødladerMikroUSB-kabelBruksanvisning Nødladere 4,7 3 39 NOK 39 NewCondition InStock
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. Nødladere