Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rund nødlader på 2600 mAh for mobillading

REMAX RPL-33 Jadore Series Powerbank 2600mAh White

  Art.nr: 1006268
 • 2600 mAh
 • Total output: 1 A
 • Sylinderformet nødlader

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Remax Jadore Series Powerbank er en sylinderformet nødlader på 2600 mAh for deg som vil ha et enkelt ekstrabatteri til mobiltelefonen eller andre mindre USB-drevne enheter. Med en diameter på 24 mm og en vekt på bare 64 gram får du en nødlader som enkelt får plass i lommen for smidig lading av din enhet. Powerbanken har en total output på 1 A og lades via den medfølgende mikroUSB-kabelen.

Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, Blutetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades vis USB. Det eneste du behøver er en Lightning-, mikroUSB- eller USB-C-kabel som passer til din enhet.

Smidig ekstrabatteri til mobiltelefonen

Remax Jadore Series Powerbank har en kapasitet på 2600 mAh hvilket gir mobiltelefonen tilstrekkelig med batteri for å klare seg resten av dagen. Dette kombinert med nødladerens smidige størrelse og lette vekt gjør den til et praktisk ekstrabatteri i alle situasjoner.

Hvorfor trenger jeg en nødlader?

Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett!

Egenskaper:

 • Kapasitet: 2600 mAh
 • 1 stk USB-A-port, 1 A
 • Maksimal output: DC 5V/1 A
 • Overspenningsvern
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Kortslutningsbeskyttelse

Spesifikasjoner:

 • Mål: Ø 2,4 x 9,57 cm
 • Vekt: 63,59 gram
 • Lading: MikroUSB

I forpakningen:

 • Nødlader
 • MikroUSB-kabel
 • Bruksanvisning

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1006268 REMAX REMAX RPL-33 Jadore Series Powerbank 2600mAh White RPL-33 Remax Jadore Series Powerbank er en sylinderformet nødlader på 2600 mAh for deg som vil ha et enkelt ekstrabatteri til mobiltelefonen eller andre mindre USB-drevne enheter. Med en diameter på 24 mm og en vekt på bare 64 gram får du en nødlader som enkelt får plass i lommen for smidig lading av din enhet. Powerbanken har en total output på 1 A og lades via den medfølgende mikroUSB-kabelen. Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, Blutetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades vis USB. Det eneste du behøver er en Lightning-, mikroUSB- eller USB-C-kabel som passer til din enhet. Smidig ekstrabatteri til mobiltelefonen Remax Jadore Series Powerbank har en kapasitet på 2600 mAh hvilket gir mobiltelefonen tilstrekkelig med batteri for å klare seg resten av dagen. Dette kombinert med nødladerens smidige størrelse og lette vekt gjør den til et praktisk ekstrabatteri i alle situasjoner. Hvorfor trenger jeg en nødlader? Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett! Egenskaper: Kapasitet: 2600 mAh1 stk USB-A-port, 1 AMaksimal output: DC 5V/1 AOverspenningsvernOveropphetingsbeskyttelseKortslutningsbeskyttelse Spesifikasjoner: Mål: Ø 2,4 x 9,57 cmVekt: 63,59 gramLading: MikroUSB I forpakningen: NødladerMikroUSB-kabelBruksanvisning Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Nødladere 49 NOK 49 NewCondition InStock
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. Nødladere