Elegant nødlader på 5000 mAh

REMAX RPL-25 Flinc Series Powerbank 5000mAh Blue

  Art.nr: 1005494
 • 5000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Kan lade mobiltelefonen 1-2 ganger
 • Diskret nødlader med avrundede kanter

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
Variant Blå

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Flinc Series Powerbank er en elegant og kraftig nødlader på 5000 mAh, produsert med en USB-A port for lading av USB-drevne enheter. Nødladerens stilsikre og diskret utseende gjør at den passer å bære med seg på møter, reiser eller bruke som et ekstrabatteri i hverdagen. Med en batterikapasitet på 5000 mAh har du muligheten til å lade mobiltelefonen 1-2 ganger avhengig av størrelsen på mobilbatteriet.

Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, nettbrettet, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades via USB. Det eneste som behøves er en ladekabel som passer med din enhet for raskt bruk når batteriet begynner å blinke rødt.

Kapasitet på 5000 mAh

Remax Flinc Series Powerbank har en kapasitet på 5000 mAh hvilket gir 1-2 ladninger av mobiltelefonen avhengig av batteriets størrelse. USB-porten har en strømstyrke på 2,1 A, noe som gir en rask lading av mobiltelefoner og er tilstrekkelig med styrke for å lade større og kraftigere enheter som for eksempel nettbrettet. Powerbanken lades opp via den inkluderte mikroUSB-kabelen som også går an å brukes som ladekabel for mikroUSB-drevne enheter. Andre USB-ladere medfølger ikke.

Hvorfor trenger jeg en nødlader?

Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett!

Egenskaper:

 • Kapasitet: 5000 mAh
 • 1 stk USB-A utgang, 2,1 A
 • Maksimal output: DC 5V/2,1 A
 • LED-indikator
 • Overspenningsvern
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Kortsluttingsbeskyttelse

Spesifikasjoner:

 • Lading: MikroUSB
 • Dimensjoner: 95 x 42 x 24 mm
 • Vekt: 120 gram

I forpakningen:

 • Nødlader
 • MikroUSB-kabel
 • Bruksanvisning

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005494 REMAX REMAX RPL-25 Flinc Series Powerbank 5000mAh Blue RPL-25 Remax Flinc Series Powerbank er en elegant og kraftig nødlader på 5000 mAh, produsert med en USB-A port for lading av USB-drevne enheter. Nødladerens stilsikre og diskret utseende gjør at den passer å bære med seg på møter, reiser eller bruke som et ekstrabatteri i hverdagen. Med en batterikapasitet på 5000 mAh har du muligheten til å lade mobiltelefonen 1-2 ganger avhengig av størrelsen på mobilbatteriet. Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, nettbrettet, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades via USB. Det eneste som behøves er en ladekabel som passer med din enhet for raskt bruk når batteriet begynner å blinke rødt. Kapasitet på 5000 mAh Remax Flinc Series Powerbank har en kapasitet på 5000 mAh hvilket gir 1-2 ladninger av mobiltelefonen avhengig av batteriets størrelse. USB-porten har en strømstyrke på 2,1 A, noe som gir en rask lading av mobiltelefoner og er tilstrekkelig med styrke for å lade større og kraftigere enheter som for eksempel nettbrettet. Powerbanken lades opp via den inkluderte mikroUSB-kabelen som også går an å brukes som ladekabel for mikroUSB-drevne enheter. Andre USB-ladere medfølger ikke. Hvorfor trenger jeg en nødlader? Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett! Egenskaper: Kapasitet: 5000 mAh1 stk USB-A utgang, 2,1 AMaksimal output: DC 5V/2,1 ALED-indikatorOverspenningsvernOveropphetingsbeskyttelseKortsluttingsbeskyttelse Spesifikasjoner: Lading: MikroUSBDimensjoner: 95 x 42 x 24 mmVekt: 120 gram I forpakningen: NødladerMikroUSB-kabelBruksanvisning Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Nødladere 3,5 2 99 NOK 99 NewCondition Discontinued
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. Nødladere