Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Leppestiftformet nødlader for lading av mobiltelefonen

REMAX RPL-12 Lip-Max Series 2400mAh Red

  Art.nr: 1005577
 • 2400 mAh
 • Total output: 1 A
 • LED-indikator

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Rød

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Remax Lip-Max Series Powerbank er en leppestiftformet nødlader for deg som vil ha en elegant nødlader som passer i alle situasjoner. Nødladeren har en kapasitet på 2400 mAh, noe som holder til å gi mobiltelefonen ekstra strøm når mobilbatteriet begynner å blinke rødt. Nødladeren er laget med en praktisk LED-indikator og har en maksimal output på 1 A. MikroUSB-kabel for lading er inkludert.

Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades via USB. Det eneste du behøver er en Lightning-, mikroUSB- eller USB-C-kabel som passer til din enhet.

Praktfullt design

Nødladerens praktfulle og leppestiftformede design gjør den til den perfekte nødladeren i alle situasjoner. Ha powerbanken i lommen, i håndvesken eller ta den med som nødlader på festlige arrangementer.

Perfekt som nødlader til mobilen

Med en kapasitet på 2400 mAh passer Remax Lip-Max Powerbank utmerket som nødlader for mobiltelefoner eller andre mindre USB-drevne enheter.

Hvorfor trenger jeg en nødlader?

Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett!

Egenskaper:

 • Kapasitet: 2400 mAh
 • 1 stk USB-A-port, 1 A
 • Maksimal output: DC 5V/1 A
 • LED-indikator
 • Overspenningsvern
 • Overopphetingsbeskyttelse
 • Kortslutningsbeskyttelse
 • Lading: MikroUSB

I forpakningen:

 • Nødlader
 • MikroUSB-kabel
 • Bruksanvisning

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005577 REMAX REMAX RPL-12 Lip-Max Series 2400mAh Red RPL-12 Remax Lip-Max Series Powerbank er en leppestiftformet nødlader for deg som vil ha en elegant nødlader som passer i alle situasjoner. Nødladeren har en kapasitet på 2400 mAh, noe som holder til å gi mobiltelefonen ekstra strøm når mobilbatteriet begynner å blinke rødt. Nødladeren er laget med en praktisk LED-indikator og har en maksimal output på 1 A. MikroUSB-kabel for lading er inkludert. Bruk nødladeren som et praktisk ekstrabatteri for mobiltelefonen, Bluetooth-høyttaleren, øreproppene eller andre enheter som lades via USB. Det eneste du behøver er en Lightning-, mikroUSB- eller USB-C-kabel som passer til din enhet. Praktfullt design Nødladerens praktfulle og leppestiftformede design gjør den til den perfekte nødladeren i alle situasjoner. Ha powerbanken i lommen, i håndvesken eller ta den med som nødlader på festlige arrangementer. Perfekt som nødlader til mobilen Med en kapasitet på 2400 mAh passer Remax Lip-Max Powerbank utmerket som nødlader for mobiltelefoner eller andre mindre USB-drevne enheter. Hvorfor trenger jeg en nødlader? Vi kjenner oss vel alle igjen i den følelsen når vi oppdager at batteriet på mobiltelefonen er på et kritisk lavt nivå akkurat når vi skal ut. Å stå uten mulighet til å ringe, kjøpe bussbillett, sjekke når bussen går, eller bruke parkeringsappen kan føre til både frustrasjon, irritasjon og problemer. Nødlader/powerbank er løsningen da den lar deg lade telefonen mens du går til bussen, sykler til treningen eller skal på telttur. Ja, uansett hvor du er rett og slett! Egenskaper: Kapasitet: 2400 mAh1 stk USB-A-port, 1 AMaksimal output: DC 5V/1 ALED-indikatorOverspenningsvernOveropphetingsbeskyttelseKortslutningsbeskyttelseLading: MikroUSB I forpakningen: NødladerMikroUSB-kabelBruksanvisning Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Nødladere 5 1 59 NOK 59 NewCondition InStock
 1. Tilbehør
 2. Remax
 3. Nødladere