Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ensfarget og elegant mobildeksel til iPhone SE (2020)/8/7

REMAX Yarose Series BL-106 White iPhone 7/8

  Art.nr: 1005364
  • Designet for Phone SE (2020)/8/7
  • Hard bakside, myke kanter
  • Støtdempende og beskyttende
  • Fungerer med trådløs lading
  • Illustrerende bilde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din iPhone SE (2020)/8/7 med dette enkle men stilige mobildekselet fra Remax. Yarose Series BL-105/106/251 er et ensfarget mobildeksel som fungerer både som et stilrent og diskret tilbehør til din iPhone samtidig som den beskytter den fra riper, støt, slag og fingeravtrykk. Tynn og diskret design sørger for at din mobil beholder en tynn følelse. Dekselet kan være på mobilen ved trådløs lading.

Både mykt og hardt for den beste beskyttelsen

Baksiden har et herdet glasspanel med en oljeresistent belegg slik at flekker og fingeravtrykk ikke fester seg like lett og dessuten blir enklere å tørke bort. Kantene er laget av fleksibel TPU som virker støtdempende om du skulle miste mobilen din. De myke kantene hjelper også når du skal ta av og på dekselet.

Hva er Remax?

Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv.

1005364 REMAX REMAX Yarose Series BL-106 White iPhone 7/8 BL-106 Beskytt din iPhone SE (2020)/8/7 med dette enkle men stilige mobildekselet fra Remax. Yarose Series BL-105/106/251 er et ensfarget mobildeksel som fungerer både som et stilrent og diskret tilbehør til din iPhone samtidig som den beskytter den fra riper, støt, slag og fingeravtrykk. Tynn og diskret design sørger for at din mobil beholder en tynn følelse. Dekselet kan være på mobilen ved trådløs lading. Både mykt og hardt for den beste beskyttelsen Baksiden har et herdet glasspanel med en oljeresistent belegg slik at flekker og fingeravtrykk ikke fester seg like lett og dessuten blir enklere å tørke bort. Kantene er laget av fleksibel TPU som virker støtdempende om du skulle miste mobilen din. De myke kantene hjelper også når du skal ta av og på dekselet. Hva er Remax? Remax spesialiserer seg på unike tilbehør til mobiltelefoner og har hittil designet over 3800 ulike produkter i mer enn 700 kategorier og finnes over hele verden. Remax kombinerer ungdommelighet, motebevissthet, lidenskap og glede med kreativitet, funksjonalitet og kvalitet. Med dette konseptet produserer Remax moderne og trendsettende produkter av høy kvalitet, perfekte både i form og farge for å hjelpe deg i ditt digitale liv. Mobildeksler og futteral 5 1 29 NOK 29 NewCondition InStock
  1. Tilbehør
  2. Remax
  3. Mobildeksler og futteral